Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 4 órás konyhás havi 34....

4 órás konyhás havi 34. 00-ért? Ez létezik? Hol találnak ilyen madarat?

Figyelt kérdés

Érdekes dolgokat hoz az élet. A munkahelyen van egy konyhás nő aki napi 4 órában dolgozik a céges menzán. Tálal porcióz melegít mosogat takarít stb havi 20 nap nap 4 óra. gyakran hallottam tőle panaszkodni hogy nem keres még 40-et se. Nem hittem el, mondtam nem létezik akkora madár aki minden napra elmegy keccsölni ennyiért.

Most lebetegedett az egyik irodista és befogtak engem ideiglenesen helyette melózni. Többek közt borítékolom és osztom a kp-s fizetést. Ott a bérpapír látom saját szememmel 34-et kap a konyhás/hó. Szóval igaz.

Azt nem tudom feketén kaphat-e mellé zsebbe ennek nyoma papíron nyilván nincs, de kitől és mikor kapna zsebbe… A főnök nem ereszkedik a halandók közé, az biztos nme fog pénzt osztogatni. Mástól meg kitől. Tőlem kaphatna én vagyok a pénzosztó én tudnék róla.

Szóval oda jutunk hogy teljes havi munka fizikai napi 4 ó havi 34 a kezébe.ÉS tényleg annyi. És nem értem hogy talál ekkora madarat a cég. Hát havi 34-ért az ágyból nem kelnék ki nem naponta 4 órát 20 kilós badellákat emelgessek napi 30 -40 ebédelő után mosogassak takarítsak…a nagy szart. Fel se kelnék inkább, elmennék feketén akármit csinálni normális pénzért inkább. Ha mosogatni takarítani épp akkor azt na de nem ennyiért!! Hát feketén elmegyek családi házakba takarítani 1500 ft egy óra!!

Én is csináltam egy időben!

Aki ebbe belemegy az normális?

2017. febr. 16. 17:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"de lesz helyettük majd más"

Csak az a "más" aki jönne az nem ide jön hanem nyugatabbra mert az a "más" az ha már költözik és utazik pénzt akar keresni és nem szarért húgyért bohóckodni.

Azt ott is megteheti ahonnan eljött.

2017. febr. 17. 14:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Amíg találnak ennyiért embert addig ennyit is fognak fizetni!
2017. febr. 17. 16:08
 13/15 A kérdező kommentje:

Ja. És ebből indult ki a kérdésem hogy ekkora madarakat hol lehet fogni?

Hol él az a barom aki ennyiért vállalja? feketén elmenne 1 hét alatt többet keresne mint így egy hónap alatt és nem lenne főnöke és azt vállalna amit akar.

2017. febr. 17. 17:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle személyesen, te ismered.
2017. febr. 17. 19:01
 15/15 A kérdező kommentje:

Ó csak löki a sódert hogy ideiglenesen míg nincs más... 4 éve itt van.

Csak duma.

2017. febr. 18. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!