Az létezik, hogy 8 órás bejelentett munkára 75 ezer bruttót adjanak?
Figyelt kérdés
Ez még a minimálbért sem éri el. Munkaügyi központ által ajánlott takarító-portás állásért ennyit ajánlottak.2015. szept. 11. 11:54
1/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat csak 71.500 forintot. Most beszéltem a tesómmal neki küldték a papírt.
2015. szept. 11. 12:03
2/15 anonim válasza:
Közmunkás státuszban veszik fel valószínűleg, ott pedig ennyi a bèr. Ha nem tetszik neki, keressen jobbat. Ennyi. Szabad világ van ami nem tetszik nem fogadod el.
3/15 A kérdező kommentje:
Ez törvényes? Netán ez a közmunkás minimálbér?
2015. szept. 11. 12:12
4/15 anonim válasza:
Miért? a nettó 50 000 ft, teljesítménybéres, 8 órás állásban az törvényes?
5/15 anonim válasza:
Biztosan mert akkor nem ennyit kapott volna!
6/15 anonim válasza:
Közmunka esetèn teljesen törvényes, hisz ott nem kell megadni a minimàlbèrt.
7/15 A kérdező kommentje:
Érdekes na. Én nem igazán vagyok képbe a témában ezért kérdem, hogy ilyen esetekben van e kötelező minimálbér vagy mindenhol annyit adnak amennyit gondolnak.
2015. szept. 11. 12:19
8/15 anonim válasza:
A közmunkát azért vezették be, hogy ezt meg lehessen tenni. Persze a kormány szerint ez is egy hatalmas siker. Meg a minimálbér emelése is. Bár nem tudom, a kettő együtt hogy lehet siker, de értelmet keresni ebben hülyeség.
10/15 A kérdező kommentje:
Értem. Én visszamegyek vele és elküldöm őket a ... anyjukba. Azért az milyen már, hogy érettségivel meg középfokú kereskedelmi végzettséggel ilyet ajánlanak neki. Szerencsére egy bioboltba már behívták interjúra, remélem az összejön. Ebbe az a szomorú, hogy sokan vannak olyan helyzetbe akik tényleg nem válogathatnak, nekik el kell vállalni ezt a modern rabszolgarendszer által kitalált kulák munkát.
2015. szept. 11. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!