4 órás konyhás havi 34. 00-ért? Ez létezik? Hol találnak ilyen madarat?
Érdekes dolgokat hoz az élet. A munkahelyen van egy konyhás nő aki napi 4 órában dolgozik a céges menzán. Tálal porcióz melegít mosogat takarít stb havi 20 nap nap 4 óra. gyakran hallottam tőle panaszkodni hogy nem keres még 40-et se. Nem hittem el, mondtam nem létezik akkora madár aki minden napra elmegy keccsölni ennyiért.
Most lebetegedett az egyik irodista és befogtak engem ideiglenesen helyette melózni. Többek közt borítékolom és osztom a kp-s fizetést. Ott a bérpapír látom saját szememmel 34-et kap a konyhás/hó. Szóval igaz.
Azt nem tudom feketén kaphat-e mellé zsebbe ennek nyoma papíron nyilván nincs, de kitől és mikor kapna zsebbe… A főnök nem ereszkedik a halandók közé, az biztos nme fog pénzt osztogatni. Mástól meg kitől. Tőlem kaphatna én vagyok a pénzosztó én tudnék róla.
Szóval oda jutunk hogy teljes havi munka fizikai napi 4 ó havi 34 a kezébe.ÉS tényleg annyi. És nem értem hogy talál ekkora madarat a cég. Hát havi 34-ért az ágyból nem kelnék ki nem naponta 4 órát 20 kilós badellákat emelgessek napi 30 -40 ebédelő után mosogassak takarítsak…a nagy szart. Fel se kelnék inkább, elmennék feketén akármit csinálni normális pénzért inkább. Ha mosogatni takarítani épp akkor azt na de nem ennyiért!! Hát feketén elmegyek családi házakba takarítani 1500 ft egy óra!!
Én is csináltam egy időben!
Aki ebbe belemegy az normális?
Ha nálatok jók a lehetőségek és ennek ellenére ott van akkor tényleg madár.
De ha belegondolsz van közmunka 53500-ért és azért napi 8 órát dolgoznak (valahol tényleg ledolgozzák, és van olyan hely ahol lébecolnak meg már délben otthon fújják a levest.
Tehát ahhoz képest 34E 4 órára már nem is rossz, de gondolom itt azért lenne más perspektíva.
Ez se a munkaltatonak se a munkavállalónak nem jó.
Van 4 órás konyhai kisegítőm havi 15 nappal a jarulekom 15 ezer rá, kpba meg kap napi 4500-at és még csak szjaba se kell feltüntetnie.igaz uram bocsájt, ha nincs álláskeresési járadék is mellette akkor fizetnie kell a 7000 tb-t.
Ugyanannyi időt dolgozik, 67.500 ft/hó nettoba szakképesítés nélkül, munkaadói oldalról meg fele akkora járulék vonzata van, mint egy 4 órásnak . Kinek éri meg ezt igy alkalmazni?
Sajnos ez tényleg szomorú. Esetleg nincs mellette más munka vagy nyugdíj?
Amúgy azt gondolod, hogy nem kelnél ki az ágyból és a mostani fiatalok 100 ezerért nem is kelnek ki az ágyból, de hidd el, hogy minél kevesebb van, annál többet jelent a kevés is... :(
" hogy nem kelnél ki az ágyból "
Amit leírtam pont úgy gondolom. Szaros 30-ért minden nap keljek menjek és 4 órákat ott badellákat emelgessek?????
A nagy lószart. Ha más nincs elmennék feketén takarítani óránként 1500-ért. Csináltam már mikor nem volt épp semmi. De végeztem lomtalanítást kertrendezést alkalmi melóban és nem ennyiért...
Havi 30. Mi az? Zsebpénz? A kajára se elég!! Akkor mi a szarnak melózok ha annyit se keresek amennyit megeszek????
Ezt ha valaki elmagyarázza nekem...
"mostani fiatalok 100 ezerért nem is kelnek ki az ágyból"
És jól is teszik. Azért létezhetnek ilyen szar munkáltatók mert van olyan madár aki egy tál lencséért melózik nekik.
Mindig megtalálják a madarukat.
De ha senkit se találnának akkor kénytelenek lennének normális pénzt fizetni mert a melót csak el kell végezni valakinek.
Vagy akkor roló le.
"román vendégmunkásokat "
LOL LOL LOL!!! Hol élsz te le vagy maradva 20 évvel.
hol vn az már amikor a román idejött melózni? Hát hülye lenne az idejönni + 100 km és kinn van osztrákoknál...
hol élsz te. ukrán dettó.
amikről te beszélsz az 90-es évek közepéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!