Ti ezt hogy oldanátok meg a munka miatt, tanácstalan vagyok?
Már pár hónapja munkanélküli vagyok. Vidéken lakom a szüleimmel...sajnos semmilyen irodai melóra nem vettek fel ami érdekelt...
Most itt vagyok 23 évesen egy érettségivel...
Azon godnolkozom, meg-e érné fel pestre menni a munka miatt? Ott hamarabb találnék-e munkát?
De félek, mert egyedül mennék, család nélkül.
Előbb keressek az interneten munkát, vagy előtt költözzek fel?
Nem tudom hogy legyen, picit félek itt hagyni anyát. rossz lesz nélküle, de nekem a munka lenne a legfontosabb...
Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat.
Rossz kommenteket nem kérek!
:)
Helyben könnyebb munkát keresni, szóval én előbb költöznék, csak ugye ehhez is pénz kell.
Viszont nem akarlak letörni, de itt sincs túl sok irodai munka, amihez elég egy érettségi, és biztosan érdekelne is.
A helyedben elvégeznék egy munkanélküli kp. Által támogatott okj- s tanfolyamot, lehetőleg olyat, amit hasznosítani tudsz az irodai munkához( bér- tb ügyintéző, pénzügyi- számviteli ügyintéző, akármi, nézz utána), addig kapnál havi juttatást. Aztán irány a munkaerőpiac.
Sima érettségivel ne legyenek illúzióid. Fiatal vagy, képezd magad.
Ha a munkaügyi kp nem tud beiskolázni, akkor menj a munka után, akár más városba is, és tanulj mellette.
köszönöm a válaszokat! :)))
nyíregyházán élek, és igen, én is gondolkodtam a munkaügyis képzéseken :) az jól jönne nekem!
vagy más fizetős okj-t is néztem, csak ugye hétvégén van iskola
mellette muszáj dolgoznom, de nehezen találok olyan munkát ahol H-P kell menni
Ha csak irodai munkában gondolkozol, abban itt sincs túlkínálat. Főleg sima érettségivel. Milyen nyelvet beszélsz?
Ahol el tudsz helyezkedni: bolti eladó plázákban, felszolgáló gyorsétteremben, konyhai állások, ilyesmi.
angolt beszélek
de én hétvégén meg tanulni szeretnék egy pénzügyis okj-t
ezért lennék bajban a bolti eladóval is :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!