Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Még 15 éves vagyok de már...

Még 15 éves vagyok de már nagyba elgondolkodtam azon, hogy mondjuk egyedül meg fogok tudni élni úgy 55-60 ezer forintból, beleértve minden költséget?

Figyelt kérdés
Úgyértem,hogy nem kell majd kölcsönkérjek,nem leszek csóró,hanem minden hónapba megveszem azt amire nekem szükségem van néha finom kaják meg egy-két ruhadarab hónaponta stb... :)
2017. febr. 12. 20:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha nem valami isten háta mögötti faluban élsz, jó eséllyel lesz olyan munkád, amivel nagyjából ennek az összegnek a dupláját keresheted, ha csak a középiskolát rendesen befejezed.

Ha vidéken élnél, ahol csak közmunka van, akkor viszont termeszthetsz zöldséget, tarthatsz állatokat és nem fogsz éhezni ennyi pénzből sem.

Mindenesetre ne gondolkodj negatívan, mert bevonzod a rossz dolgokat valamint ha pár év múlva egy állásinterjún ilyen hozzáállást mutatsz, nem csoda, ha nem akarnak majd alkalmazni.

2017. febr. 13. 18:22
 12/14 A kérdező kommentje:
Akkor úgy ért,hogy szinte sose volt szerencsém eddig semmibe se de most nem lelkizni akarok. :)))
2017. febr. 13. 21:14
 13/14 anonim ***** válasza:

9, te gondolkodsz és az már fél siker. Ebből a képességedből sokra viheted.

Persze mikor nagyon muszáj meg tudja az ember magát húzni, de csakis ideiglenesen, mint egy átmeneti állapot. Mint állandó állapot, nem javaslom.

2017. febr. 13. 21:36
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
55 ezer elég kevés. Nyilván matematikailag megoldható, de az élet többnyire bekavar. Próba cseresznye! Rezsi mondjuk 10ezer. Utazás, egyéb költségek ruha stb 10ezer. A naradték 35 marad kajára. Az napi 1000 Ft kb. Ebből nehéz 3 étkezést kihozni, de nem lehetetlen.
2017. júl. 18. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!