A munkám miatt teljesen ellustult az agyam, mit lehetne csinálni?
Egy cégnél végzek napi 8 órában - elég unalmas - adminisztratív munkát. 1 éve dolgozom itt, előtte egyetemre jártam, és így folyamatosan használtam az agyamat.
Gondolom a munka jellege is teszi, hogy nincs kihívás, nem kell gondolkodni, szellemileg abszolút nem kielégítő (cserébe jó pénz, és közel van, ezért nem hagyom ott) mert mióta itt dolgozom, észrevettem magamon, hogy lusta vagyok elkezdeni gondolkodni, már a boltban is, amikor számolni kellene, más "bonyolultabb" dologról már ne is beszéljünk.
Mivel tudnám karban tartani az agyamat? Szomorúnak tartom, hogy erre a sorsa jutottam én is, mint rengeteg ember, hogy eltompul az agyam, és a 9 óra után már nincs is energiám kicsit is használni az agyamat, csak ledobom magam a tv/gép elé. De érzem, nagyon nem jól van ez így. Mit lehetne tenni, ti mivel tréningezitek az agyatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!