Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a kozgazdasz fizetes?...

Mennyi a kozgazdasz fizetes? Es kezdo kozgazdasze?

Figyelt kérdés
2017. febr. 11. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
6%
Nem tudom, mennyit fizetnek most a mekiben, de úgy hallottam, a Lidl pénztárosokat jobban fizetik.
2017. febr. 11. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Bp-en egy normális cégnél vagy multinál br. 300-350e Ft az induló fizetés, egy senior fizetes kb. br. 450-650e.
2017. febr. 11. 23:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
hát engem a K&H-nál megkínáltak egy 130-al BA-után. :D Kiröhögtem őket és továbbálltam. Mondjuk tény hogy a K&H a legszemetebb. Amúgy olyan 180 a reális átlag. Az egyik ismerősöm 250k-t keres MA-sként. Az reális. Ezek a számok mind nettók.
2017. febr. 11. 23:51
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Aki "közgazdász" diplomával a mekire szorul, az már rég rossz. Szóval kedves első, téves feltételezéseid vannak ennek a vonalnak a fontosságáról.

Elárulok neked egy szuper hírt, egy informatikai cégnél, vagy egy mérnöki cégnél, nem a programozó, vagy a mérnök keresi a legtöbbet, hanem a közgazdász végzettséggel rendelkező vezető! :)

A kérdésre válaszolva, "közgazdász" nem mond semmit. Minden közgazdasági szakról kiszabadult diák nevezheti magát közgazdásznak.

Mégis hatalmas a különbség egy pénzügy és számviteles és egy gazd. men-es között.

Emellett nem elhanyagolható a tény, hogy milyen kompetenciákkal rendelkezel.

Mennyire vagy otthon a pályán, mekkora a tudásod, hány nyelven tudsz beszélni.

Még fontosak a kapcsolatok, emellett maga a munkakör.

Lehet könyvelni is diplomával, nettó 140-150-ért, meg multinál ülni fenekeden ugyanennyiért.

Illetve majdnem a duplájáért a beledet is kihajtani.

Függ attól, hogy az ország melyik részéről beszélünk, sima ba vagy ma.

Emellett, amit jó tudni, hogy ez az a hely, ahol ha jó vagy, gyorsan lehet lépkedni a ranglétrán, és pár év alatt majdnem duplázol a nettódon.

Szóval ha konkrétabb dolgokat tudsz mondani, konkrétabb választ is kaphatsz.

2017. febr. 12. 01:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Kezdő br.300-350, senior ennél több, feladatkörtől függően (Bp, vidéken minden kevesebb)
2017. febr. 12. 07:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Megint egy olyan kérdés, amire azt tudom visszakérdezni, hogy hány kg egy elefánt?

...

Én pl. kezdőként vidéken multinál könyvelőként mindennel együtt kb. nettó 170-et kapok.

2017. febr. 12. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!