28 éves leszek lassan, de megalázóan kevés a fizetésem a hasonló végzettségűekhez képest. Ha 30 éves koromig nem lesz rendes munkahelyem és karrierem, akkor ugy is maradok?
jelentkeztem már egy jópár állásra, fel is vettek volna helyek, de hasonló kaliberü fizetésekért :(
Elég rossz érzés, hogy a kevés fizetést ADNI TUDÓ kis cégben a vállalkozó tulajdonos komolyan vesz és fel akar venni, a nagy cégeknél még csak fintorognak rám és leráznak.
hasonlóan gagyi helyre meg nem akarok átmenni :(
az én munkámból volt egy korábbi ember, aki 33 évesen, 8 év munka után ment át egy másik helyre, ahol 130 nettó helyett 650 ezer forint lett a fizetése.
Ne azt nézd, hogy mennyiért vennének fel, hanem, hogy van e továbblépési lehetőség. Most 28 évesen keresel ennyit, gondolom nem nagyon fejlődött a béred az utóbbi időben.
Én váltottam már úgy munkahelyet, hogy egy minimális esést is elszenvedett a fizetésem, de tudtam, hogy van szakmai karrier lehetőség, így gyorsan visszahozom.
továbblépési lehetőség a jelenlegi munkahelyen: öreg tulajdonos személyi talpnyalója lenni. Legutóbbi ilyen főkolomposa 500ezer NETTÓ forintig nyomta fel a bér 9 év alatt.
Én ugyanazt a munkát csinálom mint a csávóka régen (minusz fönöki talpnyalás) ---> látszanak az arányok
akik sokat keresnek:
- igen okos, stréber gyerekek, akik diplomázás után még azt sem tudták hova mehetnének dolgozni, csak beirták googléba, hogy "gépészérnök állások" --> első találat: BOSCH
...
két héten belül kezdtek is.
tehát ~30 millió csak a hasznod egy évben? :D
Akkor egyéni vállalkozóként beadod az eredménykimutatásodat 100 milliós árbevétellel? :D
VAAAAGY? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!