Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Multinacionális vállalatnál /...

Multinacionális vállalatnál / SSC-nél mennyire könnyen lehet cégen belül átkerülni hasonló pozícióba?

Figyelt kérdés

Ha át szeretnék kerülni egy közel azonos pozícióba, mint amiben most vagyok, akkor az egyszerűbb, mint egy külsősnek bekerülni?

Ugyanúgy jelentkezni kell az állásra, csak a HR-esek látni fogják, hogy cégen belüli vagyok, és esetleg ezáltal egyszerűbb átkerülni?

Egy lépcsőben van lehetőség átkerülni, úgy értem, ilyenkor már csak egy személyes interjú szokott lenni az új vezetővel, vagy ugyanúgy végig kell menni a telefonos körön, személyiségi interjún stb?

2016. nov. 15. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Általában könnyebb belülről mozogni, ismernek, tudják a gyengéidet, erősségeidet.

Persze van úgy, hogy kifejezetten külső tapasztalatot akarnak behozni egy csoportba, de ez inkább vezetőbb pozícióknál.

2016. nov. 15. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért nem az ottani HR-est kérdezed, hogy mik a lehetőségek?
2016. nov. 16. 00:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehetetlen belül előre jutni. 3 SSC-nél voltam, szinte kizárólag csak csókosoknak sikerül ez, ha jóba vagy a megfelelő emberekkel.

Javaslom az állami szférát, fix munkaidő, nincs túlóra és jövőre béremelés is lesz. Csatlakozz és légy részese a sikernek!

2016. nov. 16. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!