Jár fizetés ha alapanyag hiánya miatt munkavégzés nem folytatható de a dolgozókat berendelik? Nem épp ez az állásidő fogalma?
Ha a cég nem fizeti ki a beszállítót az nem hozza meg az alapanyagot így a munkavégzés nem folytatható, de a dolgozókat berendelik és ot kell lenni-erre az időre jár a fizetés?
Én úgy tudom ezt hívják állásidőnek melyre 100%-os alapbért jár. A munkavégzés meghiúsul de nem a munkavállaló hibájából, ő ott van dolgozna-jár a pénz.
Jár vagy nem jár?
Ezt már kérdezted, Te "munkajogász" (ál vagy valós problémákat felvető) :-)
Nem olyan régen vetetted fel ezt a kérdést, csak kissé hisztisebb stílusban - mostanában nagyon visszafogott lettél - néha alig ismerek Rád :-) Rövidebb kérdések, viszafogott stílus - a végén még azt hiszem, igazi kérdező vagy :-)
" - néha alig ismerek Rád :"
Hát bizony sőt még olyan is megtörténik egyre gyakrabban hogy X fórumozókat vádolnak meg azzal hogy én vagyok.
Lassan itt már mindenki "én" vagyok.
És ugye bármit is mond a megvádolt csak egyre erősebben vádolják hogy "én" vagyok.
Azért erősen félre is mehet ám a nagy "megismerhetőség"
Te már olyan emberben is "engem" vélsz felfedezni akinek köze nincs hozzám.
Azért vigyázz. Ne légy olyan biztos ám semmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!