Mi a célja a munkáltatónak azzal hogy bejelenti nyártól nem tud fizetést adni?
Komolyan nem értem egy ilyen munkáltató nagyon rendes vagy nagyon hülye.
A cég vezetője bejelenti az összes dolgozó előtt hogy anyagi ügyek így meg úgy állami támogatás megvonása így meg úgy, szóval nyártól nem nagyon tud a cég fizetést adni. Vagy ha tud is nagyon töredékest, pár tízezret max.
Majd mindezt elmondta és ennyi menjen mindenki vissza dolgozni.
Nem értem ezzel mi a szándéka? Ezzel azt akarja elérni hogy mindenki mondjon fel magától mielőtt még borul a bili mert ha nem mond fel úgyis neki kell elküldeni de akkor jár végkielégítés is amit (ha igazak a dumák) nem fog tudni fizetni nem lesz miből?
És ezt megelőzendő inkább távozzon mindenki magától még idejekorán?
Na de ha elkezdenek elpályázni az emberek akkor meg a munkavégzés lehetetlenül el és akkor anyagi októl függetlenül is földbe áll a cég? Vagyis még a szándék sincs meg a megmentésre?
Szándékos zátonyra futtatás zajlik?
Mi bajod van? Fizetés kéne? Moziba ne vigyen el a főnök?
Örülj, hogy nem szednek belépőt a kapunál, bammeg! Eszem megáll, hogy el vannak kanászodva ezek a mihaszna melósok.
10-es:
"Akkor avass mar be kérlek..."
Nem fog... A múltkor már én is rákérdeztem, de nem válaszolt.
Feltételezem, a dolgozók szemét akarja nyitogatni - de ebben a "birka" országban ez nehezen fog menni... :-(
Mert nem hiszem, hogy a munkáltatói oldal ijesztgetése a cél: ugyanis a munkáltatók biztos nem fognak beijedni az ilyen "nincs megoldás" kérdésfelvetésektől...
", nem az onerzet..."
Nem igaz. Vannak akikben annyi önérzet sincs mint a cipőtalpamban. Hallottam én már olyat hogy dolgozó azt mondta nem érdekel hogy beszél velem a főnök amíg fizet.
Na most az a főnök naponta k**va anyázott és alig adott minimálbérnél több fizut. De úgy tűnik valakinek ez is elég volt hogy a napi k**va anyázást benyelje. És tényleg nem zavarta.
Önérzet...
Nem hallottál te xart sem, csak fotelforradalmárkodsz.
Az önérzetnek meg akkor van értelme, ha mögöttes támogatás is áll mögötte. Semmit nem ér az önérzet, ha nem tudod a jogaidat érvényesíteni. Ennyit erről, teljesen rossz végéről szopod a faxt....
"eljesen rossz végéről szopod a faxt...."
Értelmetlem kijelentés mert csak egyik végéről lehet szopni.
Amire te gondoltál gyökérkém az az lett volna, hogy rossz oldalán vagy a f***sznak. Nem mindegy.
Rossz vegen állsz ha mar ott tartunk - csak az teljesen mast jelent, ezert is caltoztattam rajta.
Istenem, tudnám. Miert állok le vitatkozni egy trollal...
Balázska :D
A szokásos történetek a munkahelyről, ahol a főnök már megint kutyába se néz senkit, majd a dolgozók ugyan úgy dolgoznak tovább :D
Aztán ha válaszolsz és nem negatívat, akkor kicsit hozzátesz, kicsit elvesz:D
Jah és ne felejtsük el, persze ugyan azért a FIZUÉRT!
Én itt röhögtem fel, mikor jött a FIZUVAL! :D
Ez a szava járása, FIZU :D
Valamelyik nap is előadott valami sztorit a főnökről, aki nem hagyja, hogy kérdezzenek a beosztottak. Bekérdeztem, hogy egyáltalán milyen kérdéseid lennének? :D
Rögtön lefőtt a kávé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!