Milyen munkakört ajánlanátok ilyen szegmensekben már dolgozó embernek?
Figyelt kérdés
Rólam lenne szó. Sajnos Már 33 éves vagyok, és örlődöm. Férfi vagyok. Van egy rendszerinformatikusi szakmám, egy tanári szakpárom illetve egy környezetvédelmis végzettségem is. Amikor csináltam ezeket, komolyan gondoltam, bár a tanárit azt a számtekes diploma megléte miatt kezdtem el, mert akkor még nem tudtam, hogy nem mindenhol több a fizu ha van diplomád.. de nem is ez a lényeg. 2008-óta, hogy végeztem, sok gyárban dolgoztam, voltam polírozó, tréner egy gyárban, illetve, dolgoztam élelmiszeriparban fizikai munkásként, de voltam egy évig tanár is. Adtam magamnak egy utolsó esélyt, hogy szakmához közel tudjak elhelyezkedni, de ennek már fél éve, így nincs munkám... Higyjétek el, tapasztalat, három műszak mellett nem tudtam keresgélni, le voltunk terhelve... ezért döntöttem így, hogy munkanélküliként keresgélek... Informatikánál nincs sok gyakorlati tapasztalatom, nyelvet sem beszélek. Erősségem viszont az ötletelgetés, sok mindent kitaláltam anno a gyárakban újításként, de előrébb nem tudtam lépni ettől függetlenül. Mit ajánlotok? Mihez kezdjen ilyenkor az ember? Ne írjátok, hogy dolgozzak, mert eltartom magam, nem élek senki nyakán.... De valami vélemény? Hagyjam a csudába a szakmát és koncentráljak arra hátha valamelyik gyárban feljebb juthatok a kreativitásom által? Feccöljek bele éveket? És ha nem figyelnek fel rám egy új helyen sem? Nem húzom tovább, ha van kérdés kérdezzetek... de eléggé elkeserít már a dolog.... már öregnek számítok én is... :D hihetetlen, hogy ki kell mondani, de benne lettem a korban, 25 év a korhatár már a támogatásoknál is.....2017. jan. 29. 14:50
1/3 anonim válasza:
Mit szeretnél? nem értes semmihez, nincs releváns munkatapasztalatod
Menj el tanítani, ahoz csak a diploma kell
3/3 A kérdező kommentje:
Sokáig úgy voltam a tanítással, hogy nem nekem találták ki, ez egy hivatás, viszont felnőttoktatásban, tehát informatikát tanítani felnőtt szakképzésben lehet másabb volna...
Ez a baj, hogy tapasztalatom termelésekből van, de azok betanított munkák voltak... igaz nem egy átlagos sori, mert komoly dolgok voltak, de szakmai téren ezek semmit nem jelentenek sehol....
2017. jan. 29. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!