Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Másnál is van hogy tényleg...

Másnál is van hogy tényleg utál bejárni dolgozni?

Figyelt kérdés
Nem régóta van új munkahelyem és hát nagyon nem szeretem. Heti 4 napot kell menni és 10 órát. Hülyére unom magam, mert nem lehet semmit se csinálni. 10 órán keresztül álljunk és beszélgessünk a kollégákkal. Egy idő után kibeszélünk mindent... Nem lehet netezni, se olvasni egyszerűen semmit. Ja ez egy butik és hát nem nagyon van vásárló mert drágák a termékek.
2010. máj. 6. 18:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Sokan vannak így. Talán próbálj meg változtatni valamit! Lendíts az üzleten, ha eladsz valamit, hátha megjön a kedved! :-)
2010. máj. 6. 18:17
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Persze, rengetegen vannak így, ez egyáltalán nem egyedi.

Én a helyedben biztos nem bírnám, én eü.-ben vagyok, és mindennap történik valami, de a fizud biztos jobb... Azért csak érdemes bejárni és 3 szabad napod is van.

2010. máj. 6. 18:33
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

Kereskedelmet tanulok

Ha sikerül a vizsga én is állhatok be dolgozni :S

2010. máj. 6. 18:34
 4/12 anonim válasza:
50%
Én ezért választok majd érdekesebb munkát magamnak.. olyan ami engem is érdekel
2010. máj. 6. 18:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenem,hogy szép dolog az álmodozás. Sajna nem mindenki dolgozhat abban amiben szeretne. Mellesleg boltot akarok nyitni csak még kevés a tőkém.
2010. máj. 6. 18:55
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Ha unod az álldogálást menj el bányásznak.
2010. máj. 6. 19:10
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

Vagy katonának

Vagy rákhalásznak

[link]

2010. máj. 6. 19:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
én is rühellek dolgozni
2010. máj. 6. 19:26
 9/12 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk én szerintem ez elég felháborító, hogy 1 héten van 3 szabadnapod, meg egész nap semmit sem csinálsz és nyavalyogsz. Másnak egész héten be kell járnia, még hétvégén is, és nem álldogál egy üzletben hanem keményen dolgozik. A harmadik dolog, meg hogy nyáron bent vagy a hűvösbe, télen a melegben, más meg kint kénytelen dolgozni télen nyáron. Más is dolgozik 10 órát, csak teszem azt nem egész nap álldogál, hanem mondjuk falat vés. Ez csak 1 példa volt. Szóval én szerintem ne nagyon nyavalyogly, én összetenném a 2 kezemet ha olyan munkahelyem lehetne, amiben 1 héten 3 szabadnapom van, meg bent vagyok a hidegbe, melegbe ráadásul nem kell megszakadni. Így gondolj ezekre a dolgokra és akkor rájössz, hogy másnap nemhogy 100-szor, 1000-szer rosszabb.
2010. máj. 6. 20:07
 10/12 anonim ***** válasza:
37%
másnap=másnak
2010. máj. 6. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!