Mennyi erre a reális fizetés?
Budapest, adminisztrátor munkakör
Elvárás angol nyelv középfokon, amit használni is kell (szóban, telefonon és írásban is)
Napi 8 óra munkaidő 8tól 16ig (tényleg annyi, 1 perccel sem több), és nem megfeszített munkatempó, hanem kényelmes (leginkább számítógépes rendszerbe adatok felvitele, táblázatok szerkesztése, számlák és egyéb dokumentumok létrehozása rendszerben, nyomtatás/szkennelés/iktatás, kapcsolattartás partnerekkel stb.)
Szerintetek erre a munkakörre 21 évesen mi a reális fizetés? Csak kíváncsi vagyok,hogy én a mások szerint reális felett vagy alatt keresek e.
Milyen járulékkedvezmény jár utánam?
Én 18 éves korom óta dolgozom, 3 évet voltam gyárban ez előtt, szerintem nem jár utánam nekik semmi, de nem tudom :)
De jár. 25 év alatti alkalmazása.
"25 év alatti – kivéve a fenti pályakezdőt – és 55 év feletti foglalkoztatott utáni kedvezmény.
A szocho a bruttó munkabér, de legfeljebb 100 ezer forint 14,5 százalékával csökkenthető."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!