Mennyi lehetne a reális bérigényem?
Villamosmérnöki végzettségem van, majd 2 év tapasztalattal keresek új munka után. Lesz is egy állásinterjúm, mennyi lehetne a reális bérigényem?
Azt fontos megjegyezni, hogy a pontos munkakört még nem ismerem. Beadtam az önéletrajzomat egy helyre, és így hívtak be. De az álláshirdetésükbe nem volt semmi konkrét. De gondolom látták a végzettségemet, így valószínűleg valami témába vágó munka lehet. Persze elképzelni el tudom mi lehet, mert tudom mivel foglalkozik a cég, de konkrét még nincs. Szóval ez alapján kellene egy összeget meghatároznom.
(Az én fejemben már van egy összeg, csak mások véleményére is kíváncsi vagyok)
Ez függ a betöltött helytől és a felelősségtől.
Így láttatlanban, minimum netto: 200 ezerre gondoltam.
Milyen összeg van a fejedben?
Ha Budapesti állás, 2 év tapasztalattal inkább 300 ezer körül gondolkodnék. Pláne ha az angolod is magas szinten van.
(egyik legjobb barátom folyékony angollal és német középszintel kezdett pályakezdőként ilyen vonalon 300 nettóért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!