Levették a dolgozó fizetését ő közölte ennyiért nem csinálja erre közölték vele akkor adja be a felmondást de nem adta be hanem inkább csinálja?
lehet ennél szánalmasabb sztori?
Amikor a munkahelyen felröppent a hír hogy adott dolgozó fizetését leveszik ő kapásból közölte ennyiért nem fogja csinálni (ennyiért = az új fizu). Akkor mondták neki keresnek helyette mást. Ő meg mondta erre nem találnak olyan hülyét aki ennyiért csinálná. Majdnem igaza lett. Majdnem.
Uis amikor megkapta az új fizut először közölte (újra) én ennyiért nem csinálom. Erre mondták neki döntse el: csinálja vagy nem, ha nem írja meg a felmondást. Ennek fél éve a felmondást nem írta meg, dolgozik a jóval kevesebb pénzért. Miközben előtte kijelentette többször nincs olyan hülye aki ezt a munkát ennyiért csinálná (konyhai munka 4 órában papíron valóságban 6 a minimálbér feléért).
Lehet ennél szánalmasabb? Nem is tudom ki a nagyobb mutogatnivaló barom a cég, vagy a dolgozó. Ezzel a dolgozó tényleg azt kommunikálja a cég felé hogy velem mindent lehet.
"ennyiért nem fogja csinálni"
Pofázás pofázás a semmire. Ennyi a nyitja. Mindenkinek nagy a pofája amíg csak pofázni kell de amikor ténylegesen tenni akkor nulla.
Láttam én már olyat hogy a melósok megbeszélték hogy másnap bemennek együtt a főnökhöz és olyan balhét csapnak hogy olyat még a világ nem látott. És egymást hergelték hogy akkor holnap és már rögtön reggel ahogy megjön a főnök és most majd jól beolvasunk mert most már nem tűrjük.... (ott is anyagi dolgok voltak).
NA eljött a másnap és mi lett? A nagy lóakármi.
Semmi. Mindenki kussolva szemlesütve dolgozott...
Agyarország.
Na ahogy mondtam: Elértünk ahhoz a részhez a forgatókönyvben, amikor hozzákölt és kötözködik.
Lóxart se láttál te kisfiam, csak fantáziálsz itt és beszélsz hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!