Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajzba képnek berakhatod...

Önéletrajzba képnek berakhatod olyan képet, amiben sálban vagyok?

Figyelt kérdés
Kinti kép, kabátban és sálban vagyok, de a fejem egész jól mutat rajta. Vagy ilyet nem illik beletenni?
2017. jan. 27. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. jan. 27. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehetőség szerint ne.
2017. jan. 28. 09:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérj meg valakit, hogy otthon világos fal előtt készítsen rólad pár képet. Az ilyen "betettem egy képet, amit találtam" önéletrajzok szerintem elég komolytalanok. Ja és nem az a lényeg, hogy tökéletesen nézz ki rajta, ez nem egy társkereső. Hanem hogy az összkép egy értelmes embert sugalljon. Ha valami suttyó benyomását kelted, akkor lehet, félredobják, de olyan szerintem nincs, hogy "á nem elég vonzó a bal fülcimpája, ne vegyük fel". Hacsak nem olyan állásra jelentkezel, ahol fontos a külső, vagy ahol le kell feküdni a főnökkel.
2017. jan. 28. 10:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Először azt hittem, csak egy sál van rajtad... :-)
2017. jan. 30. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!