Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit írja az önéletrajzba?

Mit írja az önéletrajzba?

Figyelt kérdés

Ha eddig csak egy munkahely volt, ahol dolgoztam akkor még mit lehetne az önéletrajzba beleírni, hogy ne fél oldalas legyen?

-személyes adatok

-tanulmányok (középiskola gondolom senkit sem érdekel, akkor ide csak az egyetemet írjam be?)

-eddigi munkahely (ha eddig csak egy munkahelyem volt, akkor e mellé érdemes beleírni a 3 hónapos szakmai gyakorlatot? Vagy teljesen felesleges?)

-nyelv

Még mit lehetne beleírni? Vagy fejtsem ki részletesebben, hogy annál az egy munkahelynél miket is csináltam?

2016. dec. 27. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ilyenkor a legjobb a funkcionális önéletrajz, amit minden állástípusnál újraírsz. (google keresés: funkcionális önéletrajz)
2016. dec. 27. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A gyakorlatot mindenképp írd bele. Továbbá, hogy mik voltak a főbb feladataid, milyen szakmai dolgokat használtál hozzá, miért voltál felelős, milyen szakmai képzéseken voltál, szakmai vizsgák, stb.
2016. dec. 27. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem legjobb ha nem csak nyers felsorolást teszel, hanem rövid 1-2 soros mondatokkal és felsorolásokkal kifejted hogy munkahelyen/gyakornokként milyen feladataid voltak, mi volt a munkaköröd, minél több mindent bele kell írni amire rálátásod volt.

Szépen formázva ki lehet hozni egy teljes oldalt.

2016. dec. 28. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!