Próbafeladat az első interjú előtt?
Figyelt kérdés
Van egy szokványos hirdetés, de semmi több, majd egy többnapos próbafeladatot adnak alád, az interjúrahívás feltételeként. Nem pofátlan? Utána teljesen jó, mert láttad a céget, vagy valami vezetőt, netán fizu, vagy a pontos feladatok és sorolhatnám. Max döntesz, érdekel e és megcsinálod a feladatot. De úgy hogy max egy hirdetést láttál, te megcsinálnád? Sokszor buktam be...2017. jan. 25. 10:40
1/7 anonim válasza:
50 sikertelen allasinterju utan? Kizart. A kisujjam nem mozditanam ertuk.
2/7 A kérdező kommentje:
Orulok ha hivnak, de enek az elvvel is bajom van. Persze kell a melo, de azert valamit tudjak mar meg a cegrol mielott energiat fektetek bele
2017. jan. 25. 10:50
3/7 anonim válasza:
Ha fizetnek érte, akkor lehet vállalni (pl megbízási szerződéssel). Vagy a cég ingyen gondolta? Linkeld már be a hirdetést, erre kíváncsi vagyok.
4/7 A kérdező kommentje:
A probafeladat mindig ingyen van xd
Nem gaz feladat, megoldhato de akkor is, elso interju elott azert nem tartom fair nek.
A munkavallalo erezze magat megtisztelve erzes, pedig egy allas normal esetben ketoldalu dolog lenne
2017. jan. 25. 11:54
5/7 anonim válasza:
Nekem interjú után volt 2 helyen próbafeladat és egyik helyen ingyenes próbanap is. Megdicsértek, majd soha többé nem jelentkeztek. Azóta beintek, ha ilyent kérnek.
6/7 anonim válasza:
Én másfél éve dolgozom egy cégnek, akivel az életben soha nem találkoztam onnan senkivel. E-mailben, skype-on, telefonon többször beszéltünk persze.
Szerintem az nem fura, hogy először ezt kérik, de hogy többnapos feladat, az már tényleg érdekes.
7/7 anonim válasza:
Köszönj el, ingyen akarnak dolgoztatni. Komoly pozíciókban is max 1-2 órás ilyen jellegű próbamunkát adnak, MIUTÁN már leszűkítették a kört az utolsó 1-2 emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!