Volt, hogy egyik nap egyszerűen nem mentél be a (gyűlölt) munkahelyedre?
Egy ismerősömmel történt az, hogy rettenetesen rossz volt a munka, a körülmények, a fizetés, szinte gyomoridege volt... 3 hét után egy reggel úgy kelt fel, hogy nem érdekli, nem megy be... Aznap reggel betelefonált, hogy késik, majd egyszerűen nem ment be. A telefont sem vette fel. Másnap bement és felmondott. (nem olyan pozícióban dolgozott, hogy "feltűnne" bárkinek is, ha nincs bent, szalag mellett állt, tehát nem irodán volt vagy valami. )
Veled történt már hasonló?
Ha igen, hogyan reagált a főnök?
Nekem a főnököm lassan 1 hónapja beteg, januárban összesen eddig 5 napot mentem melóhelyre. Jövő héten viszont már lesz, így majd az irodában ücsöröghetek 8.00-18.00 között.
A feladataimat viszont elláttam igaz nem a munkahelyen napi 12 órában, hanem itthon kényelmesen éppen mikor kedvem volt hozzá pl. tegnap este 11-kor kivetett az ágy és ma reggel 6.20-ig csináltam a kimutatásokat, munkahelyen néha a 12 óra is kevés rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!