Hogyan lehet újgazdaggá válni?
Ahogy én elnézem a helyzetet manapság csak a lotto 5össel :)
Előző válaszolónak gratulálok. Te valamit nagyon tudsz :)
A családban 2 vállalkozo is van akiknek remekül ment még 10 éve is. Manapság 2szer annyit dolgoznak, kuliznak mégis kb a nyereség csak az ötöde a régebbieknek. Ugyhogy nagyon meggondolando egy saját vállalkozás a nagyon magas adók és járulékok miatt. Ha tisztességesen fizetsz mindent még az is lehet hogy rosszabbul jársz mintha elmennél 8 órába dolgozni és idegileg is nagyon megterhelő. Gondolom ez alól kivételek a multik stb de annak az esélye h egy átlag embernek ekkora cége legyen sztem a 0-val egyenlo manapság.
Mondjuk attól is függ számodra mit jelent a gazdagság. Szerintem 500 milliónál kezdodik.
"Gondolom ez alól kivételek a multik "
Nagyon sok kis-kozepes ceg van, 100-200 alkalmazottal, azok jelentos resze magyar magantulajdonban van. Azok azert rendesen termelnek ma is. Ismerek tobb ilyet is, mindenki a 90es evekben kezdte egy kis muhellyel, mara nagy ipari cegek lettek.
Nem csak termelő cégekre igaz ez, Budapesten a szolgáltató szektorban is találni rá szép és sikeres példákat:
[link] -> magyar fintech, arab banknak is szállítanak már. ~150 fő.
[link] -> magyar fintech, Közép-Európa összes bankja kb. a cég ügyfele. ~200 fő.
[link] -> magyar big data, az Apple meg az SAP is használja a tooljaikat. ~140 fő. (napokban volt róluk HVG cikk, évente duplázzák a forgalmat)
Lehet sikeres vállalkozást indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!