Az adószámos magánszemélyre lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet azzá válni illetve kell e hozzá valami, mit kell fizetni, hogyan? Szóval ezzel kapcsolatos információk érdekelnének.
Beírod a keresőbe, hogy adószámos magánszemély - ekkor sok mindent megtudsz róla. Ami nem tiszta utána, azt pedig a NAV Call Centerében és az okmányirodában tudod tisztázni.
Ráadásul, úgy tudom, hogy a saját készítésű termékre még külön kell valami engedély.
Nem azért nem írtam le, mert lusta vagyok, hanem azért, mert gyakorlatilag egy komplett vállalkozás elindítását kéne leírni, mindenféle szabályokkal, engedélyekkel, stb.
Nos, először is nem annyira közismert ez az adózási forma, másrészt én NAV-os, adózási ügyekben nem hagyatkoznék a gyakori kérdések válaszolóira. Ezért írtam az okmányirodát s a NAV Call Centerét. Hidd el, egy telefon megér annyit, hogy évek múlva ne szabjanak ki Rád valamilyen büntetést, mert félreinformáltak itt (első vagyok)
Nem kötözködésből írtam ezt, hanem segítésileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!