Hogyan illik ezt? Mit kell viselni állás interjún és mit várnak el a munkahelyen? (pályakezdő)
Vagyis idén végzem,banki ügyintéző szakon. A kérdésemre olyanok válaszoljanak akik benne vannak ebben. A munkahelyen a (pingvinruha)fekete-fehér a kötelező. Vagy vannak bankok ahol toleránsabbak?
A másik kérdésem hogy mit kell az interjún viselni, színes felső elengedhetetlen,hogy mutassa az embernek van egyénisége(nálam a piros,mert én a feketét imádom,mindig abban vagyok,ezért is aggaszt néha az ünneplő jellegű kinézet).A lényeg hogy farmeben nem lehet gondolom menni, hanem ált. fekete szövet nadrág. De inkább várom a válaszokat:)
Egy elegáns kosztüm (nadrágos vagy szoknyás),
egy fekete/barna/bézs nadrág egy szép fölsővel(világos, fehér)
De szerintem egy fekete szoknyához/nadrághoz felvehetsz színes inget is.
Az a fontos, hogy ne feszengj benne és ne farmerben és sportcipőben állíts oda.
Lehet fekete-fehér is, de nincs előírva.
Csinosabb hétköznapi ruha tökéletesen megfelel, szoknya-blúz vagy szövetnadrág-blúz összeállítás. Ha nagyon meleg van, még egy visszafogottabb nyári ruha is belefér.
Valóban ne akarj rögtön olyan ruhában menni, ami az ottani viselet, visszaüthet, strébernek tűnhetsz.
De igazából majdnem mindegy, mert jó esetben úgyis az lesz a döntő, amit majd mondasz.
Igazából mi beszéltük kommunikáció tanárral,hogy volt egy felmérés és a döntő az első pár perc, Hogyan fogsz kezet, hogyan jelensz meg, és amit mondasz az elenyésző ehhez képest, ha nem tetszik akkor ez van..
De én is a fekete nadrágra gondoltam és valami felsőre, meg lapos cipőre. Egyből full feketében nem megyek,mert kell az állás:) Utána úgy is elmondják mi ott a bevált szokás. Meg holnap megkérem egy ismerősömet bankban hogy mondjon pár tippet:)Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!