Pályakezdő munkanélküliként fizetik a TB-met?
mert ugye jövedelmem nincs és így hogy tudnám kifizetni azt a havi ~5000Ft-ot, jó persze a szüleim fizetik, de ha van más megoldás...
meg pl. máv honlapján olvastam, hogy 26 év alatt péntek/szombat/vasárnap 50%-os jegyel lehet utazni. Ez igaz?
A mávnál 33%-os kedvezmény van tudtommal.
A tb-t pedig miért kéne bárkinek fizetni? Aki végzett a sulival, az már tud dolgozni, és ha egy kicsit is előrelátó, akkor már 3-4 hónappal korábban elkezdett állást keresni, hogy ne legyen sokáig munkanélküli.
Az egyik ok amiért nem találok munkát, hogy nem érdekel, amit tanultam, vagyis csak papíron vagyok az, ami. Szóval egy interjún egyből kiderül, hogy mennyire alkalmatlan vagyok erre a pályára.
Másrészt meg most durván kijött rajtam a pánikbetegség és teljesen agorafóbiás lettem, így még nehezebb a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!