15 éves magántanuló vagyok. Győrben milyen diákmunkára van lehetőség? Részletesebb leírás is van.
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, de magántanuló, így ráérek hétköznap is. :) A fürge diák meg ezek nem jöttek be, inkább csak úgy maszekban szeretnék dolgozni. Szórólapot is osztogatnék, nekem az is jó ha fizet egy kicsit, csak nem tudom hova menjek meg kit keressek ilyennel kapcsolatban. Ja és szülői engedélyem is van. :)2010. máj. 4. 23:23
2/3 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok szakértő, de diákmunkát nappali képzésben résztvevő diákok csinálhatnak. Szerintem a magántanulók nem számítanak annak.
Ettől függetlenül persze csiálhatsz általad említett munkát, csak éppen sokan mások is vannak ezzel így.
3/3 anonim válasza:
Utolsó te nagyon ökör vagy...
A magántanuló ugyanúgy nappali tagozatos tanuló...
Van egy törzsiskolája ahol tanulói jogviszonya van ahová bejár vizsgázni minden évben...
Csak nem jár be az órákra, hanem otthon tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!