Mit lehet tenni az éhbérért dolgoztatok ellen?
nehogy elvállalja, legyen már esze.
ennél egy meki meló is sokkal jobb.
elmehetsz munkáltatónak is, hajrá.
Mondjuk a nyakamat rá, sajtos husi, hogy a te kérdésed ez is.
Hát persze, nyilván minden ilyen kérdést én írok ki.
Biztos csak 1 magyarnak van elege az éhbérből.
Megsúgom több százezernek elege lett már belőle.
De igenis foglalkozni kell velük! Nem az a megoldás h elhúzol külföldre ahol ugyanúgy kihasználnak.
Az ilyet a legegyszerűbb a NAVnál feljelenteni mert ahol ilyen van ott adócsalás is van tutira.
Sajnos a törvényeink olyan lyukasak és se szakszervezet se semmi, nem tudom hova érdemes még menni de a NAV 10-ből 9-szer bejön, unokahúgom munkáltatóját is feldobtuk, mert nem volt hajlandó kifizetni a túlórabért, az ipsének meg vitte a másik 2 cégét magával a NAV. Csak nekünk annyiban egyszerűbb volt h tudtunk gyűjteni bizonyítékokat ellene. Persze bátornak kell lenni mert a fickó minket is megfenyegetett annak ellenére h nem is tudta ki dobta fel, minden alkalmazottját megfenyegette.
Én nettó 7500-ért 24 óráztam, 1 nap meló 2 nap pihi, nettó 75 000 Ft havonta. A legviccesebb, hogy a munkahelyeim közül itt szerettem a legjobban.
Jelenleg mérnökként 120 000-et kapok kézhez, de idegtépő helyen és emberekkel telnek a napjaim.
"Jelenleg mérnökként 120 000-et kapok kézhez, de idegtépő helyen és emberekkel telnek a napjaim."
Téged rendesen kihasználnak akkor! Mekibe menj el dolgozni, ott sztem többet kapsz, a hónap dolgozójának meg van ingyen hambi! Viccen kívül, ez beteges hogy egyesek ennyire nem tudják belőni a saját értéküket!
Kérdező: mielőtt telefonra veszed, nézz utána szabad-e, mert rendőrállamunkban már az is bűn, ha beleegyezés nélkül felveszed amit mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!