Jogos hogy több bért kap?
Figyelt kérdés
Van egy új munkatársam én és a kollegáim tanítottuk be ,nálam jóval idősebb több tapasztalattal rendelekzik viszont nekem magasabb a vegetségem és nem régiben derült ki hogy jóval magasabb bért kap ugyan azért a munkáért mint én aki már több éve ott dolgozom , kicsit le hangol sőt van hogy idegesít és bosszant, nem csókos , nem nyalizik ezért nem is tudom hova tenni okés hogy idősebb és több tapasztalattal rendelkezik de szerintem nem a kort hanem a munkáért kéne a fizetésünk kapjuk , volt valaki hasonló helyzetben vagy problémában ? Volt meg oldás?2017. jan. 6. 00:00
1/10 anonim válasza:
Ha ugyanaz a munkakör es az extra tapasztalatait nem kamatoztatja munka közben, akkor abszolút nem jogos, főleg ha meg a cég iránti lojalitását sem bizonyította. Én a helyedben megszorongatám a vezetőség tökét egy kis béremelésért.
2/10 anonim válasza:
Mindenki annyi bert kap amennyit kialkudott maganak. Valts te is munkahelyet es akkor te is magasabb bert fogsz kapni.
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon óvatosa rá kérdeztem , természetesen a válasz az volt hogy csökken a termelés ezért nem lehet emelni a bérem, és valóban csökken csak ettől még nem érzem magam jól.
2017. jan. 6. 00:17
4/10 anonim válasza:
Nem kell óvatoskodni, megmondod, hogy felmondasz vagy minimum annyiért maradsz mennyit a legutóbbi kolléga kap. Mert a te megüresedett pozíciódra sem fognak olcsóbban új munkaerőt találni, mint a mellékelt példa mutatja. Ráadásul annak se helyismerete nincs a cégnél, es a munkakörbe is be kell tanítani... Mérlegeljenek
5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a válság idején kerültem ide és esélyt sem kaptam arra h bármilyen bért kialkudjak viszont a munka helyem szeretem és csak ez maidt nem szeretnék váltani , de köszönöm a válaszokat :)
2017. jan. 6. 00:21
6/10 anonim válasza:
Neked nem fogjak megemelni annyira a bered mint az uj embernek, mert neki nagyobb tapasztalata van, ertekesebb a cegnek hosszu tavon mint te.
Ez egy alapszabaly, ha tobb penzt akarsz, munkahelyet kell valtanod.
7/10 anonim válasza:
Ha több lóvét akarsz, kezdj el pályázni más cégekhez és hamar ki fog derülni mennyi is a piaci értéked.
8/10 anonim válasza:
Hogy hogy jogos-e? A kérdés önmagában egy logikai buktató. És egyébként nem is tudhatnád, hogy őt most mennyiért vették fel.
9/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, ilyen pocsék helyesírás mellett örülj, hogy egyáltalán van munkád.
10/10 A kérdező kommentje:
Kedves 9/9-es gondolom te vagy az az ember akinek annyira szánalmas az élete hogy ide jár másoknak be szólogatni , mivel más örömet már nem találsz az életedben, gondolom már nem először csinálod ezt de ha téged ez boldoggá tesz akkor egészségedre , ha helyesírásomra be ismerem hogy vannak benne hibák de ettől még senki sem kell le nézni vagy le szólni honnan tudod hogy nincs valamilyen betegségem ami gondot okozhat benne . De azért köszi a te válaszodat, nem húzom fel magam nem adnom meg neked ezt az örömöt tovább szép napot és mindenki másnak Köszönöm a válaszokat .
2017. jan. 6. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!