Olyan emberek, akik el sem vállaltak egy adott munkát, mi alapján állítják hogy ott nem fizetnék ki azt a bért amit ígértek?
Figyelt kérdés
2016. nov. 6. 13:37
1/12 anonim válasza:
Én is leírtam egy másik kérdésben, hogy félmillióért nem lehet embert találni. Erre mind hápogni kezdett, hogy kamu, de jelentkező egy sem volt. Nem fognak ezek elmenni dolgozni.
3/12 anonim válasza:
Állásinterjún, általában szóba kerül a bérigény.
A pályázót kérik, mondjon egy összeget.
Utána, ezt feljegyzi a HR-es.És vagy azt mondják, "ennyit nem tudunk fizetni", vagy azt, hogy rendben teljesíthető.
4/12 A kérdező kommentje:
Az addig rendben van. De mikor leírja a 15 is, hogy nem talál embert óránként háromezerért, vagy a cége nem talál és az a cég sem ahol én dolgozom. Miért olyanok háborognak és állítanak valótlanságot akik soha nem is dolgoztak ott. Egyik pl azt állította, hogy nemzetközi kamionozasban 120 ezret fizetnek és még azt is sokallják. Hol élnek az ilyen emberek? Kérdem én ezt úgy, hogy én is kamionos vagyok, tehát csak jobban tudom mennyi a fizetésem mint ők.
2016. nov. 6. 14:00
5/12 anonim válasza:
Nálunk is a melóhelyen már sokadik ember csinálja azt, hogy szó nélkül nem jön be dolgozni egyik napról a másikra, telefonon sem lehet elérni, félelmetes, hogy ennyire nem akarnak dolgozni az emberek... Hogy ennek mi lehet az oka, fogalmam sincs, ezek szerint mindenki milliomos az országban, és senkinek nincs szüksége keresetre...
6/12 anonim válasza:
Az, háromezer forintos órabér. XD
7/12 anonim válasza:
Na ez az. A mi cégünk is kiperkeli minden hónap tizedikén a félmilliót és nincs ember. A HR-esek vért izzadnak, de senki sem akar dolgozni. Azt még megértettem, hogy valaki nem akar mondjuk 150-200 ezerért, de nálunk nem is fizetnek rosszul és akkor sem jön senki.
8/12 A kérdező kommentje:
"Az, háromezer forintos órabér. XD"
Sokallod vagy kevesled? 3500 az autószerelő óradíj. 2000 körül elkér egy kőműves.
2016. nov. 6. 14:10
9/12 anonim válasza:
Itt még arról megy a vita megvan -e a havi 3-400 ezer, de ez egy 14es kérdés.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__56..
Azt hiszem ez örök vita lesz, mert sokan leszámítják a saját bírságukat amit önmaguk csesztek el. Hát persze hogy ha megbüntetnek akkor nem kerestél csak 300 ezret, de a cég akkor is kifizetett rendesen, hogy te a rendőrnek akarod adni az legyen már a te problémád.
10/12 anonim válasza:
Egyszer volt olyan, hogy nem vállaltam el egy munkát, folyamatban volt, de lemondtam. De akkor már tudtam a bérezést. És igen, hiába fizet 300 nettót, ha egyszer jobb munkahelyet találtam, ahol többet is fizettek, több is a fejlődési lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!