Olyan emberek, akik el sem vállaltak egy adott munkát, mi alapján állítják hogy ott nem fizetnék ki azt a bért amit ígértek?
Figyelt kérdés
2016. nov. 6. 13:37
11/12 anonim válasza:
Van olyan is aki semennyiért nem akar,de a legtöbb melóhely rabszolgaként vegetáltatja vízen és szárazkenyeren az embereket. Akiben van némi tartás,az nem áll be rabszolgának gombokért. 300 ezres órabért szívesen megnézném,jó az 300 forintnak is,de az a vicces mikor a gennyláda br:600 ft os órabérért ugat h nem talál embert.. Ejnye de szemetek ezek az emberek,nem akarják egy idegen vagyonának a gyarapításának szentelni az életüket ,egészségüket gombokért meg aprópénzért.. Nem vagyok kamionos nem kimondottan arról a munkáról beszélek,de az átlagképlet a szaros minimálbér,vagy azt alig túlszárnyaló összeg,amit lomizással ,vagy fele annyi maszekmunkából is összehozható,megszakadás,12 órázás,3 műszak nélkül is.Ha valaki valóban 500 at fizet havonta,és nem talál embert akkor az vagy kamu,vagy nagyon nyomós egyéb oka van.
12/12 anonim válasza:
Én elvégezném a fele órabérért is tisztességesen a munkám, ha felvennének valahova! Nem jópofizok, nem vagyok rokon, nem iszom, nem dohányzom, így nem kellek sehova informatikus diplomával.. el van cseszve ez a világ. Ha kell még hozzátok ember, írj üzenetet az elérhetőségekkel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!