Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi történt azokkal a magyar...

Mi történt azokkal a magyar családokkal, akik az albérlet "lufi" előtt albérletben éltek?

Figyelt kérdés

Mondjuk Budapesten egy gyerekes család, ami fizetett 35 ezret egy albérletért még 5 éve, de 2015 re a főbérlőjük megemelte 110 re?

Mondjuk eddig tudtak férretenni havi 20-50 et, nyaralásra, most meg elfogy a pénz a hó végére, ruhákat se tudnak venni, műkajákat kell venniük?

Mi volt a sorsuk? Hogyan oldották meg az őrült, legendás, példanélküli, irreális, oktaan emelést?

Elvállaltak egy mellékállást? 12 órában dolgoznak? A gyereket meg lepasszolják addig edzésre, stb.? Vagy otthon hagyják? Elküldik diákmunkázni?

2017. jan. 1. 20:22
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
82%

Baromságokkal traktálni a népet egy éve nem szabályellenes? (akkor miért banolták már legalább 30 regisztrációdat?)

Amúgy:

- Nem "kommunista" lakásom van, a mocskos kapitalizmusban épült

- Nem örökségből vagy komcsi néprablásból volt rá a pénz, rendszerváltáskor szegények voltunk, mint a templom egere. Csak ugye jött a kizsákmányoló kapitalizmus, ahol a tehetséges emberek már tudtak pénzt is keresni kemény munkával.

2017. jan. 1. 22:29
 32/55 A kérdező kommentje:
Az meg külön nevetséges, hogy összevissza irogathattok mindenféle provokatív baromságokat.
2017. jan. 1. 22:33
 33/55 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a puma is Balázs, már privátban b...szkurál, de eddig nem jutott el az agyáig, hogy a szerepét normálisan kéne játszania és nem a kérdező nevében kéne másik nickről írni :D
2017. jan. 1. 22:35
 34/55 anonim ***** válasza:
86%

Ja, már nekem is írta, hogy ő a puma, a rabszolga meg valaki más aki csak vele egyet ért :D

komikus...

2017. jan. 1. 22:45
 35/55 anonim ***** válasza:
86%
Én kajakra irigylem. Nekem sokszor magamra sincs időm. Ennek meg arra is van, hogy több személyisége legyen és saját kérdéseire válaszoljon.:D
2017. jan. 1. 22:58
 36/55 A kérdező kommentje:

Képzeld, én egy más személy vagyok.

És igenis egyet értek vele.

2017. jan. 1. 23:02
 37/55 anonim ***** válasza:
88%
Én meg a télapó vagyok, így karácsony után ráérek netezni!
2017. jan. 1. 23:11
 38/55 anonim ***** válasza:
100%

Ez a gyerek egy igazi szerencsétlen szar :D

Majd rájön egyszer hogy mekkora egy lúzer :D

2017. jan. 1. 23:13
 39/55 anonim ***** válasza:
86%

Nőt szerintetek látott már valaha?

Család?

Mennyire nézik egy rakás szarnak? :D

2017. jan. 1. 23:15
 40/55 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a saját apja letagadja, hogy egy ilyen nyomorékhoz van köze, már ötször megbánták, hogy q világra szarta az anyja :D
2017. jan. 1. 23:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!