Mi történt azokkal a magyar családokkal, akik az albérlet "lufi" előtt albérletben éltek?
Mondjuk Budapesten egy gyerekes család, ami fizetett 35 ezret egy albérletért még 5 éve, de 2015 re a főbérlőjük megemelte 110 re?
Mondjuk eddig tudtak férretenni havi 20-50 et, nyaralásra, most meg elfogy a pénz a hó végére, ruhákat se tudnak venni, műkajákat kell venniük?
Mi volt a sorsuk? Hogyan oldották meg az őrült, legendás, példanélküli, irreális, oktaan emelést?
Elvállaltak egy mellékállást? 12 órában dolgoznak? A gyereket meg lepasszolják addig edzésre, stb.? Vagy otthon hagyják? Elküldik diákmunkázni?
5 éve laktam Bpn panellakásban 2 társammal.
3 szobás elég nagy lakás volt, 75+rezsiért.
Ma ugyanezt 150+rezsiért hirdetik minimum vagy még többért.
És nem hiszem hogy 2 szer annyi lett azóta a bér mindenkinek.
Ja, persze.
"Hát eléggé részletezetlen a kérdés,de azért segítek:
Kétszobás lakást szokás kiadni ~60ezer ft körül(Feltételezem ennyi azért kell nektek,ha többen költöztök össze)+rezsiért+közös költségért.
A közös költség ~5ezer ft/hó;rezsiben fizetsz villanyt,gázt,vizet,esetleg internetet és kábel TV-t.Szerintem ez így ~95000-ből kijönne.És bútorozott lakásról beszélünk.
Ha nem bútorozott lakást nézel,akkor az talán olcsóbban is kapható,kb 10ezer ft-al.
Valóban kapsz 35-40ezer ft-ért is albérletet,de ne mindent akarj elfogadni,hidd el!"
Fizetett lobbista vagy?
Persze egy tégla studió lakás 60 ezer volt egy garzon. Most 150 ezer. 30 ezerért igen is volt egy szobás külvárosi. Most ugyanott egy ******** panel is 90 ezer. ! 5
13
ki volt az a két társ balázska ha csak nem a szüleid akkor az nem éppen legál, amúgy hány accountod van itt? :D
te miről beszélsz?
3 an laktunk egy 3 szobás bérlakásban ennyi.
mi nem volt legál?
miről beszélsz?
35-40 ből kijöttem átlagosan.
Ma hasonlóért 60-70 ezret fizethetnék a fizetés meg nem sokkal jobb.
Fáj, hogy többen látják az igazságot, és egyre kevesebb a marha, akiknek beadhatjátok a hazugsagaitokat?
1.5 éven belül 80% os emelkedés. Szóval igenis 5 éve lehetett kapni a külvárosban 35-40 ezerért egy lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!