Mi történt azokkal a magyar családokkal, akik az albérlet "lufi" előtt albérletben éltek?
Mondjuk Budapesten egy gyerekes család, ami fizetett 35 ezret egy albérletért még 5 éve, de 2015 re a főbérlőjük megemelte 110 re?
Mondjuk eddig tudtak férretenni havi 20-50 et, nyaralásra, most meg elfogy a pénz a hó végére, ruhákat se tudnak venni, műkajákat kell venniük?
Mi volt a sorsuk? Hogyan oldották meg az őrült, legendás, példanélküli, irreális, oktaan emelést?
Elvállaltak egy mellékállást? 12 órában dolgoznak? A gyereket meg lepasszolják addig edzésre, stb.? Vagy otthon hagyják? Elküldik diákmunkázni?
Budapest amúgy régebben se volt valami élhető.
Amikor egyetemista voltam többet költöttem havonta mint 1 havi minimálbér nettó.
És 1 szobában kuporogtam csak ugye 2 másik lakótárs meg a másik 2 szobában.
Magyarul BPn egy szobát se lehet fenntartani minimálbérből.
Latin amerikai életszínvonal.
"1.5 éven belül 80% os emelkedés. Szóval igenis 5 éve lehetett kapni a külvárosban 35-40 ezerért egy lakást."
Matek sem az erősséged, ugye bazsi?
Tegyük fel az a lakás, ami SZERINTED ma 110e forint.
80%_ot emelkedtek az albérletárak.
Ha 35e lett volna akkor 35e +80% = 63E
Ami ma 110e és 80%-ot emelve ennyi az eredetileg 61,000 volt...
JÉÉÉÉ, PONT ANNYI AMENNYIT mi is írtunk és az általad linkelt kérdésben is írnak. Rohadtul nem 35e, amiről te álmodozol delériumban...
Férreértesz, utolsó.
De perszehogy utána sem nézel, le sem olvasod a diagrammot. Az az ELADÁSRA SZÁNT HÁZAK!
Azok kb. 2.2× es együtthatóval emelkedtek. De a kiadó lakások héhol megÖ Tszöröződtek.
Ezt írtad:
" [link]
1.5 éven belül 80% os emelkedés. Szóval igenis 5 éve lehetett kapni a külvárosban 35-40 ezerért egy lakást."
Szóval akkor venni lehetett 40e-ért lakást a külvárosban 5 éve? Vagy akkor az ég világon semmi összefüggés nincs az általad írt baromság és az általad linkelt diagram között? Vagy akkor hogy is van ez?
Balázska! Miért reggelsz új nickekel?
Suhanó Puma is te vagy a hülye is észre veszi. Saját kérdésedre írsz mint egy válaszadó, vicc vagy....
Mert bannolják folyamatosan. Csak marha lassan.
Azt nem értem, én kiírtam egy kérdést balázsról azt sikerült pár órán belül törölni bazsinak meg minden nickje él vagy egy hetet mielőtt banolják, pedig a 2. mondatból fel lehet ismerni.
Semmi közöm Balázshoz.
Viszont egy nagyon jó ember, mert legalább fölhívja a figyelmet a problémákra!
"Azt nem értem, én kiírtam egy kérdést balázsról azt sikerült pár órán belül törölni"
Nevetséges vagy. A szabályzatban is benne van, hogy más személyről szabályellenes kérdést kiírni. Főleg ebbe a kategóriába.
Az meg teljesen szabályos, hogy érdeklődöm a magyar családok iránt. Bár tudom, téged kicsit sem hat meg ez a téma, a kommunista lakásodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!