Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minden irodai melónál elvárják...

Minden irodai melónál elvárják a túlórát?

Figyelt kérdés
Ha papíron négyig vagy, és fix béres. Sok helyen elvárják a túlórát? Éppen ezért nem érdemes irigyelni a fizikai dolgozónak az irodistákat? Mivel fix béresek álltalában, így az ajándék a cégnek ha úgy nézzük a túlórák... Így nincs idejük semmire egész nap akár egy csekket befizetni, ilyesmi.... Volt már aki ezért ment inkább műszakba dolgozni mert lekötötte az életét ez az embertelen életvitel? Köszi a válaszokat.
2017. jan. 1. 15:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mellesleg nem bántam meg soha, amikor nemet mondtam vagy felmondtam. Mindig jobb helyre kerültem es most egy TOP multinál dolgozom, míg a kis cégek nagyon küszködtek a hozzáállásomon. Majd bezárnak egyszer, mert egyre többen úgy gondolkodnak, mint én. Lásd munkaerőbhiány.
2017. jan. 3. 21:37
 22/22 A kérdező kommentje:
persze rak ás szarok, kikészítik az úgymond "kemény magjukat" akik már rég ott vannak, kedvü ksincs már betanítani senki újjat, csak felszínesen ezek után meg elmennek sokan, mert csak a lebaxásokat kapják állandóan, er-go nincs sikerélmény, elhúznak mint a vadliba.
2017. jan. 4. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!