Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mihez kezdjek ha semmihez nem...

Mihez kezdjek ha semmihez nem értek az ég világon?

Figyelt kérdés
Van egy hálózattelepítői OKJ-m nulla szakmai tapasztalattal. Mivel ezt tanultam és anno nem mertem váltani így jelentkeztem egyetemre (informatikai képzés), ahol már két évet csúszok és sztem sosem fogom tudni elvégezni, mert már 3 alapvetően fontos szakmai tárgyból is buktam. A legrosszabb persze, hogy nem is érdekel az egész, most már csak kényszerből tanulom. Természetesen ha vissza mennék az időben más pályát választanék magamnak, de igazából nem is nagyon értek semmihez sem. A matek is épp annyira megy, hogy sikerült átcsúszni a vizsgákon. A fizikát már totál elfelejtettem és abból is mindig rossz voltam szóval a gépész/mérnök vonal sem jöhet szóba. A humán képességeimről meg jobb ha nem is beszélek (kommunikálni sem tudok normálisan). És természetesen a rendkívül gyenge fizikai adottságaim miatt a rend- és honvédelmi pálya is abszolút kizárható. Lényegében itt állok 23 évesen motiváció, élet és szakmai tapasztalat nélkül és fogalmam sincs mihez kezdjek, hogy valaha is olyan munkám legyen, ami kicsivel több fizut biztosít, mint az éhbér. A legrosszabb, hogy célom/elképzelésem sincs.

2016. dec. 30. 15:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
En remélem hogy mindenkinek jól alakult az élete
2021. szept. 9. 14:01
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi lett veled végül, kérdező?
márc. 12. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!