Mihez kezdjek, ha nem értek semmihez, nem találok semmilyen munkát, nincs pénzem és a szüleim sem támogatnak már? 22F
Egy olyan egyetemi végzettségem van, ami totálisan piacképtelen, lehetetlenség vele munkát találni a szakmában. Máshova meg hiába jelentkezek, nincs sem releváns végzettségem, se releváns tapasztalatom, így elutasítanak. Képzettséget nem igénylő munkakörökbe szintén nem vesznek fel, túlképzettnek tartanak.
Tanulni nem tudok már, szívesen képezném magam, de nincs pénz amiből finanszírozhatnám (albérlet vagy koli díja, kaja, utazási költség stb.), első félévben pedig nem kapnék se ösztöndíjat, szoc. támogatásra pedig nem vagyok jogosult. Diákmunkára nyaranta mindig jelentkeztem, de sosem hívtak be vagy csak interjúra pl. call centerbe és ott is elutasítottak.
Mihez fogok így kezdeni magammal? Itthon már mindennaposak a veszekedések emiatt, szüleim azt mondják elegük van belőlem, ha nem találok hamarosan valami munkát, akkor kiraknak itthonról is. De ha megfeszülök sem találok semmit. Továbbtanulásról pedig szó sem lehet azt mondják...pedig ez lenne az egyetlen esélyem.
Az a baj jogsim sincs, nem volt pénzem arra sem...
Angolból van nyelvvizsgám, az kellett a diplomához, nem is megy rosszul. De ahogy látom édeskevés most már. Amúgy földtudomány szakon végeztem.
mi a pontos végzettséged? csak én minimum 3x megkérdeztem különböző kérdéseid alatt az elmúlt 2 hétben.
Amúgy ha écsanyádék azóta sem pakoltak ki otthonról akkor nem kell parázni, csak a szájuk jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!