Miért elvárás a call centeres munkák 100%-ában a középfokú végzettség, aminek semmi köze a szakismerethez a munkakörben?
Figyelt kérdés
Miért kevés az, hogy valaki beszél angolul, jól kommunikál, precíz?2016. dec. 29. 20:35
1/25 anonim válasza:
Akinek nincs középfokú végzettsége, arról nem feltételezik, hogy beszél angolul, jól kommunikál és precíz.
2/25 anonim válasza:
Jó kérdés. Talán mert a munkaügyis pitsák azt hiszik, hogy akinek nincs érettségije, az mind zsíros hajú buta proli.
3/25 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Én B2 szinten beszélek angolul, és letesztelhető a nyelvtudásom. Nyelvvizsga helyett meg érettségit kérnek.
2016. dec. 29. 20:42
4/25 anonim válasza:
Szerintem azét, mert elvárják, hogy annyi eszed és képességed legyen, hogy egy érettségit letegyél, és ebből valószínűsíteni lehet, hogy nem vagy teljesen analfabéta.
Félreértés ne essék, nem sértésből, vagy rossz szándékból írtam, de szerintem ez a "vezérelv".
Ezen kívül pedig ha bőven túljelentkezés van, akkor már miért ne azt válasszák, akinek legalább érettségije van.
5/25 anonim válasza:
Most akkor call cemteres akarsz lenni, nem pap? :O
6/25 anonim válasza:
papként akar call centeres lenni.
7/25 A kérdező kommentje:
4: Az éretségihez semmi képesség sem kell.
Csk lexikkális tudás.
2016. dec. 29. 21:05
8/25 Koplárovics Béci válasza:
Akkor neked az miért nincs?
9/25 anonim válasza:
Ha semmi képesség nem kell hozzá, akkor miért vannak sokan, akiknek még érettségijük sincsen? Pl. gondolom neked sem.
10/25 A kérdező kommentje:
Mert időkidobás.
Fél életen át minek tanuljak, ha a tudás úgy sem kell?
Tanuljak walesi bárdokat meg történelmet,
2016. dec. 29. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!