Milyen munkát ajánlanál? 12 órás műszakot vállalok szabadnap nélkül havi 5000-ért. Van ilyen hely?
12 órás műszak, havi 21-22 nap, havonta 5-ÖT-ezer Ft-ért?
ember én elhiszem, hogy gondban vagy anyagilag, de ennyire ne süllyedj le kérlek, nem vagyunk mi kínaiak, hogy napi 1 tál rizsáért melózzunk.
a legszarabb helyen is a minimálbért bruttó 80-90.000 Ft- a legszarrágóbb multinál is.
próbálkozz be inkább tesco-nál árufeltöltőnek vagy betonzás, útépítés, rakodás, stb.
reggelente metró újságot szerezz, abban is vannak állások, neten is bőven. telefonos legrosszabb esetben.
akkor elég máshol járt a feje. de ettől függetlenül nem fogunk tudni itt ajánlgatni, aki melót akar annak tennie kell érte többnyire. igazából a gyakori a legalkalmatlanabb oldal arra, hogy itt valaki állást találjon.
azt sem tudjuk, hogy a kérdezőnek milyen papírjai vannak, mihez ért, van e szakmája, hol lakik, stb...
huhh köszi a válaszokat.
Igazából tanár végzettségem van, sajnos se Tesco, se egyéb multinál nincs melo, se segédmunkás, se gyári munka semmi. Mármint itt, ahol én lakom :S Pedig megyeszékhely.
HAVI 5000 ft-ért akár napi 12 órában bármilyen munkát elvégeznék, ha fizetne érte valaki.
Am kétségbeesésemben írtam ki, amit írtam a kérdésben, de azóta aludtam egyet és megtaláltam a leszarom-tablettáimat is....
Kedves első válaszoló!
Köszi a biztatást, igazából erre volt most szükségem.
milyen tanári végzettséged van?
ha valóban jó tanár vagy, okos, tanult, akkor eléggé nagy szégyen, hogy nincs munkád, mármint nem a te szégyened, hanem az országé.
ha magyar-angol-töri-informatika, stb ilyesmi tanár vagy, esetleg rajz, akkor tarthatsz magánórákat. 1 hónap alatt összejönne úgy több mint 5000 is szerintem.
Nyíregyházi vagy? Én is itt végeztem tanárként, de hónapok óta hiába keresek munkát. Mindenhol csak ígéreteket kapok, "majd értesítjük" meg hasonló kamu szövegek.
Persze sehol semmi munka...
Magántanárként max. matek, magyar, esetleg fizika, kémia szakosok tudnak oktatást vállalni
De arra se sok esély van
Errefelé inkább ételre költ az ember nem korrepetálásra... :(
Nyíregyházán végeztem, de megmondom őszintén én nem is nagyon szeretnék tanárként dolgozni (persze azért ha lenne elvállalnám), lemondtam már róla.. Szinte lehetetlen ebbe a "kihalásos" rendszerbe bekerülni..
Az keserít el igazán, hogy még gyári munka sincs.
Voltam olyan üzemben állásinterjún, ahol a végzettségem miatt inkább eltessékeltek..gondolom nem találtak eléggé droidnak a melóhoz.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!