Légiutaskísérőként mennyit kell külföldön lenni, és hány itthon töltött szabadnap van egy héten? Rámenne-e a kapcsolatom, ha sokat lennék ennek kapcsán távol?
Együtt élünk a párommal egy éve Budapesten, azóta még csak kétszer egy estére váltunk külön. Nagyon szeretjük egymást, de én nagyon szeretnék dolgozni, és pénzt keresni, mást meg nem találok. Foglalkozásomat tekintve művész vagyok, de nem sok pénzt keresek vele... Viszont szeretném megteremteni a saját függetlenségemet... De nem tudom, hogy viselné a gyakori távollétem a párom...
Mit gondoltok?
Légiutaskísérönek nem egyszerü menni, addig ezen ne is gondolkozz, míg nem sikerül jelentkezned.
Nem beszélve hogy melyik légitársaságnál akarsz az lenni. Ha nem magyar akkor szinte soha nem leszel itthon, ha Malév akkor is nagyon sokat kell utazni.
Menj el egy malév légiutaskísérö válogatásra, és ha beválogatnak akkkor még mindig kell egy iskolát elvégezned és ha az sikerül esetleg kaphatsz munkát.
A párom mindig azt mondta hogy ne azon gondolkodjak mik a feltételek a munkának, hanem azon hogyan vesznek fel. Ha már elöttem van a munkaszerzödés akkor gondolkodjak el hogy biztos elakarom-e vállalni azt a munkát. Addig felesleges olyanon gondolkodni hogy.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!