Melyik szakmát válasszam?
Az a helyzet hogy pályaválasztás előtt állok és nem tudom melyik szakra menjek.14 éves vagyok.Azt azért leírom hogy.olyan 3-4 tanuló vagyok ha ez számítana valamit.Már gondolkoztam 3 szakmán
1.Hegesztő
2.Autószerelő
3.Villamossági autószerelő vagy mi a fene
Szóval az lenne az igazi kérdésem hogy melyik éri meg jobban.Úgy értem ezt hogy melyik fizet jobban,melyikkel lehet jobban elhelyezkedni és hogy melyikkel tudok valamire menni a jövőben.
Hegesztőre és autószerelőre mindig szükség lesz. Az hogy mennyit keresel vele a szerencsétől és szaktudástól is függ. A szerencse alatt azt értem, hogy milyen céghez sikerül elhelyezkedned.
Az autóvillamossági szerelőben én kicsit több perspektívát látok, igaz szerintem sokkal többet kell tanulni ahhoz, hogy profi szerelő váljon belőled.
Ha nem csak izzókat akarsz javítani meg riasztót bekötni az öreg suzukiba akkor egy nagyon sokrétű ismeretet igénylő szakmád lesz. Gondolj bele, hogy a mai autók tele vannak elektronikával és egyre több a teljesen elektromos autó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!