Mit csináljak, ha életképtelen vagyok a kapitalista rendszerben?
Nézz körül pár budapesti aluljáróban. Ugyan van, aki önhibáján kívül lett hajléktalan, a többség egyszerűen csak nem hajlandó dolgozni. Ők aztán igazán élik az antikapitalista életet! (irónia.)
Olyan nincs, hogy nem értesz semmihez, és semmit sem szeretsz. Járj nyitott szemmel a világban, próbáld ki, amire van lehetőséged; egyszer meglesz, amit szívesen csinálnál.
#4 nem èrdekel mások vélemènye
#5 de kommunista rendszerben mindenki kapott munkát, most aki nem felel meg tökéletesen a piaci követelmènyeknek, az sosem fog dolgozni...én meg ilyen bóvli vagyok aki sehova se kell max. olyan munkákra amiknél még a hajlèktalan lét is jobb
Az Észak-Koreai Demokratikus Köztársaság téged is vár szeretettel.
Lehet, hogy ez sokaknak nem fog tetszeni: már az ősidők óta az a világ lényege, hogy a legjobb alkalmazkodási képességgel bíró élőlények maradnak fent, a gyengéje elhullik. Te vagy az egyik legjobb példa arra, hogy -szerencsére nem olyan durván- ez még mindig működik. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!