Jogosan reagált így a főnököm?
2.5 hónap után felmondtam a próbaidő alatt a cégnél, több összetett dolog miatt is (kevés pénz, sok munka, nulla előrelépési lehetőség - egy kolléga 6 éve van ott, és nyíltan elmondta, hogy 25 ezerrel keres többet, mint én most.. -, nulla motiváció a napokban, stb..)
nem indokoltam semmit, annyit mondtam, hogy magán jellegű dolog miatt eljönnék onnan.
a főnök konkrétan őrjöngött, hogy most mennyi pénzt kib*tak rám, feleslegesen fizetett utánam havonta, hogy átb*tam a fejét azzal, hogy én odamentem, ilyesmik. Üvöltözött velem.
Nem válaszoltam semmit, végig hallgattam, és ennyi. Elintéztem a papírokat, és eljöttem.
A nap hátralévő részében amúgy nem is szólt hozzám, mikor jöttem el, nem is köszönt
Nem kéne, hogy érdekeljen, és nem is rágódom ezen, de azért vicces kicsit, hogy elég gyerekes módon kezelte - szerintem.
Vagy tényleg jogos volt a kiakadása?
Akik leszámoltak / esetleg próbaidő alatt eljöttek, tapasztaltak hasonlót a főnökség részéről?
Ezt te is tudod legbelul hogy teljes mertekben helytelen volt az ö magatartasa. Ne foglalkozz ezzel!!
Es mas munka akadt azóta? Amugy mennyi lett volna a kereseted ott ahonnan eljottel?
A meló üzlet, nem személyes ügy. Tehát nem, nem volt jogos a kiakadása. ne foglalkozz vele.
Bár halkan jegyzem meg, hogy azt, hogy "kevés a pénz" már akkor is tudtad, amikor az interjún megígértél mindent és aláírtad a szerződésedet. De a többi jogos.
Ha belédfeccolt mindenféle képzéseket, akkor kicsit ki lehet akadva, de ez nem derült ki.
Ha csak a fizetésedet költötte rád, akkor így járt.
Gyermeteg mentalitás, hogy ennyire magára veszi a kis önérzetes...
Anno, mikor én eljöttem a próbaidő alatt, egy kicsi negatívumot sem éreztem a főnök részéről. Egyetlen egyszer megkérdezte még a beszélgetés alatt, hogy mi a gond, miért megyek el, és elfogadta a válaszomat. (Én még a külföldi képzés előtt jöttem el...)
Szerintem ez így normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!