Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jogosan reagált így a főnököm?

Jogosan reagált így a főnököm?

Figyelt kérdés

2.5 hónap után felmondtam a próbaidő alatt a cégnél, több összetett dolog miatt is (kevés pénz, sok munka, nulla előrelépési lehetőség - egy kolléga 6 éve van ott, és nyíltan elmondta, hogy 25 ezerrel keres többet, mint én most.. -, nulla motiváció a napokban, stb..)

nem indokoltam semmit, annyit mondtam, hogy magán jellegű dolog miatt eljönnék onnan.

a főnök konkrétan őrjöngött, hogy most mennyi pénzt kib*tak rám, feleslegesen fizetett utánam havonta, hogy átb*tam a fejét azzal, hogy én odamentem, ilyesmik. Üvöltözött velem.

Nem válaszoltam semmit, végig hallgattam, és ennyi. Elintéztem a papírokat, és eljöttem.

A nap hátralévő részében amúgy nem is szólt hozzám, mikor jöttem el, nem is köszönt

Nem kéne, hogy érdekeljen, és nem is rágódom ezen, de azért vicces kicsit, hogy elég gyerekes módon kezelte - szerintem.

Vagy tényleg jogos volt a kiakadása?

Akik leszámoltak / esetleg próbaidő alatt eljöttek, tapasztaltak hasonlót a főnökség részéről?

2016. dec. 7. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
volt hasonló kérdés pár napja. Persze, nekem amúgy meg mindenkinek aki eljött azzal jött, hogy " igen, én is így látom jónak..." magyarán mintha ő már amúgy is akarta volna mondani.. pffff az egó meg te esetedben a pénzt meg az, hogy most megint egy új embert előről tanítgatni...
2016. dec. 7. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A probaido azert probaido, hogy mindket fel megtapasztalja a masikat. A (most mar szerencsere csak volt) fonokod egy idiota, hogy a munkavallalok elott ennyire nem kepes fegyelmezni magat. Sem jogilag, sem emberileg nincs igaza, ha mindenkeppen agyverzest akar kapni a sajat hulyesegetol, hagyd ra. Akkor gondolom szeme se rebbent volna, ha o mond fel a probaidod utolso napjan, hogy 'bocsika, de megse te kellesz, van masik jelolt aki szoke es nagyobb mellei vannak'.
2016. dec. 7. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt te is tudod legbelul hogy teljes mertekben helytelen volt az ö magatartasa. Ne foglalkozz ezzel!!

Es mas munka akadt azóta? Amugy mennyi lett volna a kereseted ott ahonnan eljottel?

2016. dec. 7. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:

A meló üzlet, nem személyes ügy. Tehát nem, nem volt jogos a kiakadása. ne foglalkozz vele.

Bár halkan jegyzem meg, hogy azt, hogy "kevés a pénz" már akkor is tudtad, amikor az interjún megígértél mindent és aláírtad a szerződésedet. De a többi jogos.

2016. dec. 7. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem volt jogos, inkább szánalmas. Nem is értem, miért nem haltak még éhen a hasonló munkáltatók. De gondolom, ha 5 forintot spórolhat azzal, hogy kirúg, akkor szó nélkül megteszi. Ez persze a világ legtermészetesebb dolga szerint. Ez tényleg üzlet, ha neked jobb máshol akkor pakolsz és mész. Ez fordítva is így kell, hogy menjen, mindenféle konfliktus nélkül.
2016. dec. 7. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha belédfeccolt mindenféle képzéseket, akkor kicsit ki lehet akadva, de ez nem derült ki.

Ha csak a fizetésedet költötte rád, akkor így járt.

Gyermeteg mentalitás, hogy ennyire magára veszi a kis önérzetes...

Anno, mikor én eljöttem a próbaidő alatt, egy kicsi negatívumot sem éreztem a főnök részéről. Egyetlen egyszer megkérdezte még a beszélgetés alatt, hogy mi a gond, miért megyek el, és elfogadta a válaszomat. (Én még a külföldi képzés előtt jöttem el...)

Szerintem ez így normális.

2017. jan. 4. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!