Lehet egyszere 3 múnka helyen dolgozni?
17F
1.)apukám itt a faluban a munka adó és el tudnánk úgy intézni,hogy ne keljen fle járni melóba csak papiron dologzni!.
2.)apukámnak van boltja és oda is fel tudna venni úgy,hogy ne keljen be járnom,csak papiron!
3.)de én szeretnék mégis dolgozni,szóval lene esélyem targoncásként! egy szupermarketben!
oda már persze rendszeresen járnék.
ez lehetséges??ám mintha illegális szaga lenne,nem? :D ?
de nem kel méág meg se jelenem,ott ahol az apukám lene a főnök ,és kérlek ne cikizetek,egyszem fiok vagyok nekem adnak mindent! és hát én meg tisztelem őket!
de visza térve lehetséges?
Jogilag semmi sem tiltja. Akár 10 cég is alkalmazhat egyszerre.
Más kérdés, hogy milyen munka? Hogy vezeted a jelenléti ívet? Mi van ha van egy munkaügyi ellenőrzés?
De ez már legyen te gondod...
3×80 óra nyilván nem lehet, de hármas átfedésben sem. Néhány órás munka változó munkahelyen persze lehet, vagy egyik nap itt, másik nap ott. De pl. pihenőidő, szabadság, munkavédelmi előírások stb. mind betartandók akárhány munkahelyen is dolgozol.
Az sem mellékes, ha tudomásod van arról, hogy bejelentenek olyan helyre, ahol nem dolgozol valójában, akkor társtettes vagy adócsalásban, ha nem teszel ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!