Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állandó éjszakai műszakban...

Állandó éjszakai műszakban dolgozni? Milyen? Megéri?

Figyelt kérdés
2016. nov. 29. 19:43
 1/9 anonim válasza:
20%
Miért érné meg? Egész éjszaka dolgozol, a nappalt pedig nagyrészt átalszod. Semmi értelme nincs így élni szerintem.
2016. nov. 29. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha birod, siman lehet csinalni. Ismerek olyat aki evtizedig igy dolgozott. Sokkal konnyebben bejutott a munkahelyere mert este alig van forgalom, koran reggel ugyanez. Ha nappalos vagy, mehetsz minden reggel a csucsforgalomban, egesz nap orulet van, semmit nem tudsz soha elintezni mert munkaidoben se elmenni nem tudsz sehova, se mondjuk futart, mesterembert varni otthon.
2016. nov. 29. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Tobb penzt kapsz potlek miatt es ejszaka ugye nincs bent a fonokseg csak muszakvezeto. Szerintem jobb allando ejszakazni mint 3 muszakban jarni. Azt hogy megeri-e neked kell eldonteni
2016. nov. 29. 19:57
 4/9 anonim válasza:
100%
#2: ha kocsival megy, akkor lehet jobb, de tömegközlekedéssel nem túl kellemes, főleg télen, amikor már 3 óra után kezd sötétedni, ha rossz idő van, késnek a vonatok, buszok, lehet szobrozni a hidegben-szélben fél órákat is...a kétes alakokról nem is beszélve. így elképzelve nagyon jó este járkálni a városban, de egy idő után irritáló is tud lenni (tapasztalat).
2016. nov. 29. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Jobb, mint a 3 műszak. Régebben én is csak éjszakára jártam, annál nem volt jobb helyem. Ma megy úgy dolgozom, hogy éjjel 2-re megyek 10 óráig. Nekem ez jobban fekszik.
2016. nov. 29. 20:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat en lennek allando ejszakas, nagyon birom. Most 3 muaszakozom, az borzaszto az atallasok miatt, neha azt sem tudom hol vagyok es merre tartok. De ejszaka jobb penzugyileg, sokkal nyugisabb, nincs annyi fonok, a munkatarsak is nyugodtabbak.
2016. nov. 29. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én már 18 éve éjszaka dolgozok, ezek a pozitívumok:

- Kisebb a forgalom éjjel, így eljutni bárhova egyszerűbb

- Nappal bárhova eljutok, nincs akkora tömeg (bolt, posta, hivatal stb)

- Kisebb a zaj éjjel!

- Nem zavarnak munka közben (telefon stb)

- Az egész munka nyugodtabb

Negatívumok:

- Nehezen alszok vissza, ha pl felébreszt a postás

- Nappali közlekedés zaja, amikor aludnék

- Párkapcsolat esetén szükséges nagyfokú tolerancia

Az anyagi részéről nem beszéltem, mert az munkakörönként

változik, de gyanús, hogy éjszakára többet fizetnek.

Természetesen biológiai szempontból nem szabad teljesen

folyamatossá tenni, mert elég csúnya problémák lehetnek,

és mellé nem árt valahogy pótolni a napfény jótékony ha-

tását is.

2016. nov. 29. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
81%

azért a 15% pótlék nem olyan sok ám érte...

Én imádtam éjszakás lenni, nem kellett szabi ügyet intézni, nem kellett tp a gyerek mellé, stb.

2016. nov. 29. 21:20
 9/9 anonim ***** válasza:

vannak pl pesten éjszakai TMK-sok, hát mondanom sem kell, hogy a keszon jellegű betegség miatt többésgük nem éri meg a nyugdijt.

Pedig az csak 10-20 méter mélység.

2016. dec. 5. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!