Mi volt a legrövidebb idő vagy a leghosszabb amit egy munkahelyen eltöltöttél?
Régen is szabadon dönthettél, nem volt kötelező egy helyen dolgozni akkor sem. Az más dolog, hogy nem volt szokás halmozni a munkahelyeket.
Első munkahelyem 1,5 év, és fizetősebb helyre mentem.
Második munkahelyem 27 év, és tulajdonos váltás miatt kezdtek lelépni a dolgozók. Kaptunk egy önelégült, antiszociális, pénzéhes, szakmailag impotens új főnököt.
3 hónap álláskeresési segély, majd 2 hónap ellátatlanság.
Harmadik helyemen vagyok 2 éve, itt káosz van és fejetlenség, a munka viszont nagyon tetszene, most azt várom, hogy meddig bírom ilyen körülmények között. :)
Persze, teljes mértékben, és egyet is értek Veled.
Én is tapasztalom ezeket, éppen ezért akarom a 3 lépés távolságot tartani, ahol csak lehet. Nem vagyon seg.nyaló típus, és sz.rkeverő sem, de látom, hogy sokan ezzel a két jellemző valamelyikével "halad" a munka világában.
Én vallom, hogy dolgozni járok be, elvégzem a munkám, megkapom érte a fizetésem, és nem kell, hogy szeressük ezért egymást, de nem rossz dolog, ha jó, összetartó és vidám csapatban tehetem mindezt.
Na ez csak egyszer jött össze, de az több, mint 20 évre! :)
Ez így igaz, de azt is tudjuk, hogy egy fecske nem csinál nyarat.
Nekem bejött az, hogy nem tartozom egyik klikkhez sem. Békén hagynak. Persze ehhez kell egy határozott fellépés és ráutaló magatartás a részemről, hogy tudomásul vegyék, ezen nem fognak tudni változtatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!