Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi ideig tartott a legrövi...

Mennyi ideig tartott a legrövidebb és a leghosszabb állásinterjútok?

Figyelt kérdés

legrövidebb 3 perc

leghosszabb 2 óra

2016. szept. 7. 11:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Leghosszabb 1 óra 45 perc

legrövidebb 20 perc

2016. szept. 7. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Legrövidebb 5 perc kb. (Miután közölték nincs a fizetés mellé semmi plusz, és nincs céges autó, sajáttal intézzem a cég ügyeit szivességből.)

Leghosszabb 1 óra, de ebbe benne volt hogy a főnökkel kibeszéltem az amerikai focit.

2016. szept. 7. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

legrövidebb 5 perc

leghosszabb 1 óra

2016. szept. 7. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A munkaváltatói oldalon:

Legrövidebb 2 perc - bejött a gyerek papucsban (!!!), szakadt rövid farmerban és pólóban.

Leghosszabb 1 óra - értelmes ember volt, hallgatott is, kérdezett is.

Mint munkavállaló:

Legrövidebb 15 perc - nem volt egy bonyolult munkakör, fel is vettek.

Leghosszabb másfél óra - elbeszélgettem a mostani főnökömmel.

2016. szept. 7. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
mármint munkáltatói oldalon*
2016. szept. 7. 12:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Legrövidebb 5 perc volt. Nagyon rendesek mondták, elmondták a munkakör fel nem tüntetett részét, ami számomra elfogadhatatlan volt. Megköszöntem a lehetőséget, és elmentem.

Leghosszabb 35 perc volt. Sorban kaptam a kérdéseket egyiket a másik után, és ebből állt.

2016. szept. 7. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Legrövidebb 5 perc: recepciós munka lett volna, a pasi csak megnézett élőben, aztán mondott egy összeget, amit természetesen visszautasítottam... Leghosszabb 1 óra, általános és szakmai kèrdésekkel, teszttel és nyelvismeret felmérésével.
2016. szept. 7. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Leghosszabb, ha interjúnak számít a PWC-s AC az 6 óra volt, legrövidebb 15 perc, nagyon nem egyezett az elképzelésünk.
2016. szept. 7. 14:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem volt még itt AC-n?

Az egész napos, meg még utána a saját szakmai vezetőm is akart látni. Ja, előtte még a HR-rel is kellett beszélni angolul telefonon, hogy egyáltalán meg tudok-e szólalni.

Legrövidebb 5 perc:

-És miért hagyta ott az előző munkahelyét?

-GYES-ről nem vettek vissza.

-Ja, magának kicsi gyereke van? Köszönjük szépen.

2016. szept. 7. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!