Sok diplomás embert ismertek, aki gyárban dolgozik a szalag mellett, betanított munkásként?
nekem az a célom, hogy elérjek vmit. Ami most még nincs. És azért dolgozzak anynit fejlesszem magam hogy azt el tudjam érni (pl. birjak venni egy saját lakást, legyen egyszer egy jó BMW-m) ilyenek.
Egyébként mégis mit vársz? Attól hogy van diplomád de a gondolkodásod nem annak a szintnek megfelelő nem alkalmaznak sehol. Mégis miért tennék amig igy gondolkozol?
Az irodai munka egyátalan nem olyan egyszeru ahogy kivulrol latszik sokszor. Nem mondom, hogy a gyartosoron könnyebb az élet. De aki irodán van streszt a nyomást soha nem értik meg és nem értékelik kellőképen aki a gyártó soron van.
egyébként ennek a kérdésnek mi a célja? mégis mit vársz ettől? mitől lesz ettől jobb neked?
Ha annyira zavar téged hogy keveset keresel gyártó soron akkor menj ki külföldre.
és ha meg lesz a házad és BMW-d, akkor hátradőlve azt fogod mondani, hogy megérte minden percet rá áldoznod és most már elégedett vagy?
amúgy sosem értettem azt, akiknek anyagi javakban rejlik élete célja. inkább te változtass kicsit a gondolkodásodon ès fedezd fel az élet igazi értékeit!
Szabolcsban lakom egy kis városban,ami benne szokott lenni a tv ben az unios forrasok eltunese vegett.Azt tudom mondani, hogy innen menni kell, annyira minden a rokonoknak van fentartva,hogy szegyen az egesz.Ez a duma meg,hogy benned van a hiba stb stb. szerintrm nem igaz. Bukott emberek dolgoznak a hivatalokban csakmert rokon és jön ez a szöveg hogy a diplomás az életképtelen, persze, ahol nem a legjobbakat veszik fel, hanem az isimket. Ha tudod a nyelvet,akkor azt tanácsolom menj el külföldre pl idősgondozónak, sok helyre suli sem kell, csak a nyelvismerete.EU ban sok az idősek arànya ez egy felemelkedőben lévő munkalehetőség, szemben a szolgàltató szektorral,ahonnan nagy elbocsàjtàsok vàrhatóak. És külföldön sok az előléptetés is itt valószinűleg a főnők baratnőjét, rokonàt, léptetnék elő.
Ha annyira itt akarsz dolgozni, akkor jelentkezhetsz biztosítóhoz ügynöknek kiválló lehetőség a kapcsolat építésre. Egyébként itt hiába melóznál a fizud kb 30% àt kapnád meg nyugdíjas éveidben,mellette jó, ha van nyugdíj előtakarékossàgod,csak kérdés ezt miből fizetnéd.Azt meg ne hagyd,hogy család nélkűlj élj,mert a sok vén embet eladta a jövőnket 10000ft ajandékért, illetve a korrupt rokonokat felvevő emberkék majd beszívjàk, nem lesz, aki fizesse a nyugdíjukat, de meg is érdemlik. Gyàrba ne menj, nem a munka a baj, hanem a környezet, sok a buta agresszív ember,hidd el 19 évesen én is voltam csak mezőgazdasàgban az emberek ott nagyon nem emberien vislkedtek. Utálom,hogy ide születtem rokonorszàgba, de a leendő gyermekem nem itt fog megszületi, egy embertelen tàrsadalomban. Sok a gonosz ember is lásd az egyik hozzászólót, nem segíteni akar hanem rosszindulatúan lekezeli az embert. Remélem sikerül elérned, amit elterveztél.
Én közgàz angol német.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!