Még hova lejjebb?
Nagyon-nagyon csőd felé közelít az ország. Folyamatosan esnek a bérajánlatok Budapesten.
Középiskolával 130 burttó? Mennyi az nettóban, 90? Abból egy lakást sem lehet bérelni.
+tapasztalat. Angliában ezért 2200 GDP-t adnának a fővárosban.
Minek köszönhetőek az embertelen állapotok?!
Próbàlj meg Londonban 2200 fontból èlhető lakást kivenni! nekem nem ment. vidèken vagyok itt megèlek. 1500 alatt nincs rendes lakàs. ès akkor enni kell, autó, stb.
Amùgy konyhai meló itt sem fizet ennyit, nem tudom milyen àlomvilágban èlsz. Konyhàn 900-1300 között keresnek emberek. na, abbòl aztán mit csinàlsx Londonban? Semmit!
az nem GDP hanem GBP
LOL ha máshoz is annyira értesz mint az íráshoz, akkor ne csodálkozz, hogy bruttó 130k-s állásokat találsz csak. Nem értek egyet veled és budapesti vagyok és jobbnál jobb állásokat kapok az elmúlt években.
Szerintem ha nem tudod mi a különbség a GDP és a GBP között akkor ne is nagyon várj több pénzt és jobb megélhetést. Egyébként nagyon egyszerű az oka, hogy ennyiért vesznek fel embert: azért, mert ennyiért is van aki elvállalja. A vállalatok annyit fizetnek amennyiért találnak embert. Nyilván ha 130-ért nem lenne senki akkor utána meghirdetnék 150-ért (feltéve, hogy még úgy is megéri nekik)
Szóval ez ilyen egyszerű. Egyébként mindenki annyit keres amennyit hajlandó tenni érte. Ne várdd el, hogy a cég finanszírozza az életed, ha te nem adsz neki annyi értéket (nem jártál végig egy okj-t sem). Azért valljuk be az érettségi nem sokat ér, nem tudnék olyan munkát mondani amit egy érettségit nem végzett nem tud megcsinálni, de egy érettségizett ember meg tud.
Iratkozz be iskolába és utána keress gyakornoki állást, nettó 90-300 között azzal is lehet keresni szakmától függően. Én jelenleg egyetemre járok, mellette nettó 150-ért dolgozom (pedig ha úgy vesszük még nekem is csak egy érettségim van). Az ország nem megy csődbe, azok az emberek mennek csődbe akik képzetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!