Humán beállítottságú, szorgalmas, gimis lány hova mehetne egyetemre? (A többiről lejjebb. )
Szia!
Én is hasonló beállítottságú vagyok, mint te, annyi különbséggel, hogy én közgazdasági szakközépbe járok, és nekem nem adódott alkalmam rá, hogy biológiát, kémiát és fizikát tanuljak fakton, ezeket csak egy-egy évig tanultam. Pedig nagyon érdekel(t) az orvosi pálya... :/ Ami nálam szóba jött (azért írom ezt, mert hátha neked is adhatok vele tanácsot), a pszichológia, szociológia. Ha egyébként szereted a nyelveket, azzal szinte bárhol el tudsz helyezkedni.
Vannak oldalak, ahol különféle továbbtanulással kapcsolatos kvízeket lehet kitölteni, de szerintem ezek nem sokat érnek, már csak azért sem, mert nekem kijött a közgazdászi pálya. Ebben az az irónia, hogy bár két éve tanulom a közgazdaságtant, egy cseppet sem szeretem és nem is értem... :) Ezzel nem akartam ezzel kapcsolatban a kedvedet elvenni, mert nyugodtan kitöltheted, hátha te szerencsével jársz :) Azt hiszem, ilyen pl. a milegyek.hu, felvi.hu, de ha beírod a keresőbe, hogy pályaválasztási teszt/tanácsadás, több találatot is ad.
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!