Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova adjam még lejjebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova adjam még lejjebb?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy azoknál a srácoknál, akik tetszenének nem sok esélyem van. Szinte mindenkinek megadom az esélyt, aki közeledik hozzám (kb. egy évben egyszer történik ilyen), csak azzal nem próbálok meg legalább egy randit, aki tényleg taszít. De ígyis-úgyis kiderül mindig, hogy belül sem olyan a srác, mint amilyet szeretnék magam mellé (mondhatni pont olyan, mint amit a külseje takar). Van ennek egyáltalán így értelme? Vagy folytassam még az olyanokkal való próbálkozást, akikhez nem is vonzódom "hátha mégis megtetszik" alapon?
2014. jún. 16. 12:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem akarsz ismerkedni?
2014. jún. 16. 12:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Egy évben egyszer közeledik hozzád bárki?! De szar lehet neked.
2014. jún. 16. 12:59
 3/14 anonim ***** válasza:
és mi az oka annak, hogy ilyen kevesen közelednek feléd? mennyi idős vagy?
2014. jún. 16. 13:01
 4/14 A kérdező kommentje:
22 vagyok. Nem vagyok kövér, nincs torz fejem, de asszem sok férfinak ennél több kell...
2014. jún. 16. 13:03
 5/14 anonim ***** válasza:

Süt rólad a butaság vagy mi?!

Elég nagy gondok lehetne veled, ha csak ennyi a jelentkező. És ez biztos, hogy a személyiségedben keresendő hiba és nem a külsődben.

2014. jún. 16. 13:06
 6/14 anonim ***** válasza:

Van kedved ismerkedni?

20F

7/14 anonim ***** válasza:
milyen a belsőd miket szeretsz? ez engem érdekelne
 8/14 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok,csak én férfi vagyok.Bár hozzám közelednének lányok,mert nem vagyok ronda,de eddig még nem találtam olyat,amelyik ne lenne foglalt,nem ocsmány és belül is rendben van.Nem top modellt keresek és annyira nem fontos a külseje,mert teljesen átlagos kinézetű lányokkal is ismerkedtem már,de eddig mindenki elvérzett a 4. randi előtt a személyisége miatt.Szerintem normális vagyok,nem is nézek ki rosszul,eszem is van,jól fizető munkám és emberileg sem egy f@*zk@lap vagyok,aki mindenkibe belerúg,ezért én is olyat keresek,aki megüt egy bizonyos színvonalat.Ha emberileg egy darab szar,akkor felőlem nézhet ki úgy a csaj,mint Heidi Klum,akkor se törődök vele.
2014. jún. 16. 13:07
 9/14 anonim ***** válasza:
Többször kell kimozdulni és új lehetőségeket keresni. Nyitottnak lenni az új dolgokra és előbb utóbb találsz valakit.
2014. jún. 16. 13:07
 10/14 A kérdező kommentje:
Egyetemre járok (nem könnyű szakra), segítőkész vagyok és nagyon parasztnak kell ahhoz lennie valakinek, hogy ne legyek vele kedves. Szeretem a kreatív dolgokat, kirándulni, sütni-főzni...
2014. jún. 16. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!