Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam be a szüleimnek, hogy hihető legyen? Vagy mit mondjak anyának, ha rájön hogy több is van mögötte?
ne próbálj meg egy szerinted hihető történetet beadni neki, mert ha rájön, nem fog benned bízni
inkább ne mondj semmit, csak kérdezd meg hogy ott aludhat-e
elalszik, és átlopóztok egymáshoz :D
Meg lehet ezt oldani :)
Értem. Alkalmi szexet akarsz egy baráttal mert kívánod, meg gondolom már úgy érzed azért rád férne már egy kis szex.
Ismerek olyan anyukát (nem is egyet) akikkel ezt meg lehet beszélni. Lehet, hogy a tiéd is ilyen, nem tudom. (ezt te tudod) De tényleg ne hazudj. Ha azt mondod, hogy itt aludni a szobádban, szerintem leveszi miről lehet szó, és akkor persze lehet elmondani, hogy igen, tudtok védekezni stb... Ha nem esik le neki, akkor pedig sima ügy.
Ám a szenvedélynek nem tesz jót ha pisszegni kell, mert a másik szobában nehogy meghallja :)
Nincsen olyan időszak amikor tuti nincsen otthon? Mondjuk elutazik vidékre, vagy bármi, de min. fél napig nincsen otthon? Mert akkor azt hiszem megvan az időpontotok :D
Szervezés kérdés az egész :D
Remélem neked is jófej anyukád van, és érti elfogadja ha azt mondod, hogy XY nálam aludni a szobámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!